Soru Amazon'da Dolandırılabilir Miyim?

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,762
https://www.amazon.com.tr/dp/B09JNS9XDB/ref=twister_B09Q88YL5K?_encoding=UTF8&th=1 bu klavyeyi almak istiyorum türkiyede satan bir satici var 450tl hiçbir vergi vs çıkmıyor dolandirici olma ihtimali var mı ? Yurtdışı fiyatı 600 TL+ depozito+ kargo. Amazonda böyle bir şey yaşanır mı?
amazon ilgileniyor hocam geçen yaptığım bir alışverişte sorun yaşadım ve yazdım hemen aradılar ve 2 hafta uğraştık 2 hafta nın sounucun da çözdük ama sizinki bu kadar uzamaz benim iş biraz karşışıktı.

KS

AkifErdem

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
25
amazon ilgileniyor hocam geçen yaptığım bir alışverişte sorun yaşadım ve yazdım hemen aradılar ve 2 hafta uğraştık 2 hafta nın sounucun da çözdük ama sizinki bu kadar uzamaz benim iş biraz karşışıktı.
Hm tamamdır teşekkür ederim Çağdaş hocam, peki klavye nasıl görünüyor alınabilir mi?

Berking

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
313
Arkadaşım kullanıyor yaklaşık 1 aydır memnun

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637

ilkeryuksel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
46

ilkeryuksel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
46
Hocam satıcı ile alakalı değil, amazon ne olursa olsun pişman etmez
Kesinlikle katılıyorum hocam, bende genelde Amazon dışında farklı firmalardan sipariş vermemeyi tercih ediyorum. Prime sayesinde 1 günde teslim almaya alıştığım için çok beklemek işime gelmiyor.

Yalnız bu satıcının bu ürünü amazon tarafından gönderilmeyen bir kargo olduğu için ben bir adım geriden izlemeyi tercih ediyorum. Bu tür satışlarda amazon genelde satıcı ile müşteri arasında çözüm bulunmasını istiyor. ( Başıma geldiği için amazon tarafından gönderilir'i işaretleyerek ürün arıyorum)

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri