Amazon'da Yaşadığım Kargo Sıkıntısı.

efe KIPKINER

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Yaklaşık 2 hafta önce aldığım klavyeyi iade edemiyorum, iade işlemleri sırasında kargo firması seçeneği çıkmıyor, sadece "Kendim gönderim yapacağım" seçeneği çıkıyor, bu seçenekten sonra size aşağıda verdiğim talimatlar çıkıyor..

Bu seçeneği seçip talimatları yerine getirdim. iade için kargoyu aldım teker teker firmaları gezdim çoğu kargo firması bize kod lazım onun harici sistemde gözükmediği için aide edemeyiz dediler.
Bunun üzerine Amazon müşteri hizmetleri ile görüştüm, bana 72 saat beklemem söylendi bu sürede para iadeniz yapılabilir veya size kargo iade kodu verilebilir dendi.
72 saat sonra tekrar aradım bu sefer ses tonundan hiç haz etmediğim hafif sinirli biri çıktı telefona; hızlı hızlı konuşup bana PTT kargo ile gönderebilirsin dedi, 3 gün önce konuştuğumda bana bu bilgi verilmedi dedim, konuşmanın içeriğini bilemem deyip kapattı.

Bunun üzerine PTT kargoya gittim; PTT kargo bana yurtdışına iade olmaz ki dedi, normal gönderim yapabiliriz o da pahalı olur, hem gümrüğe takılma ihtimali de var teknolojik bir ürün dendi ayrıca çok uzun sürer dedi.
Bunun üzerine 2 bin tl verdiğim ve performansını, yazılımını hiç beğenmediğim klavye elimde kaldı. Günlerdir bununla uğraşıyorum, yurtdışından sipariş vermeye korkanlar için laf ederdim ama cidden haklılarmış, sipariş ettiğime bin pişman oldum..

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    104 KB · Görüntüleme: 8

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri