Logitech G Pro X Superlight 2 Lightspeed alcağım. Meida markta 7k falan amazonda 5k amazondan alsam bi sıkıntı olur mu? Glorious model o 2 ve G Pro X Superlight 2 arasında kalmıştım logitech almaya karar verdim. Sizce amazondan almalımıyım
Amazon şuanda dünyadaki en iyi alışveriş sitesi dostum , babamdan daha çok güvenirim amazona asla sıkıntı çıkmaz.Logitech G Pro X Superlight 2 Lightspeed alcağım. Meida markta 7k falan amazonda 5k amazondan alsam bi sıkıntı olur mu? Glorious model o 2 ve G Pro X Superlight 2 arasında kalmıştım logitech almaya karar verdim. Sizce amazondan almalımıyım
Hiç düşünmeden '' Logitech G Pro X '' Derim ben şahsen.peki mouse hangisini almalıyım? Logitech G Pro X Superlight 2 mi? Glorious Model O 2 mi?
galiba logitech alacağımkıyaslamanı yap ne istediğine karar ver gerisi teferruat kardeşim![]()
Logitech G PRO X SUPERLIGHT 2 vs GLORIOUS Model O 2 Side-by-Side Mouse Comparison
Compare the Logitech G PRO X SUPERLIGHT 2 and GLORIOUS Model O 2 micewww.rtings.com
sen kararını verdiysen o iş tamam kardeşim hayırlı olsun şimdidengaliba logitech alacağım