Amazondan satın alım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DicDal

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Merhabalar, daha önce hiç amazondan alışveriş yapmadım bu yüzden aklıma takılan bir soru var. Sanırım HepsiBurada gibi bir sistem farklı kişiler satış yapabiliyor. ASUS Rog Strix GX601 Helios kasasını alacaktım, Itopya üzerinde 6.6k ya satılıyor biraz araştırıma yaptım ve amazonda 5k ya olduğunu gördüm satın aldım fakat yorumları incelediğimde kasanın dışındaki etiketler sökülmüş iade vs yapamıyorum denilmiş. Satıcının güvenilir olduğunu nasıl anlayabilirim çok karmaşık geldi  :huh:

Kasayı satın aldığım bağlantı: ASUS Rog Strix GX601 Helios Kasa

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Cvp: Amazondan satın alım

Linkteki ürünü direkt Amazon kendisi satıyor. Sağ köşede zaten yazıyor Amazon.com.tr tarafından satılır ve gönderilir.

Özetle bu ürünün muhatabı direkt Amazon.com.tr oluyor. Bir mağaza veya başka bir satıcı değil yani. Amazon 'a güvenebilirsiniz.

ozkanfe

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14

Amazondan geçen hafta satın aldığım hyperx pudding keycaps tuş takımını kutusunu açmakla kalmayıp tuşların ayrıca paketlendiği 3 farklı paketi de açtım.Fakat uzun tuşlar klavyeme uymadı.İade başlattım tuşları bildiğin kutuya istifleyip koydum.Kargo ulaşınca müşteri hizmetlerine yazdım iade durumu nedir diye.Müşteri temsilcisi önce barkodlanması lazım gibi birşey dedi ama beklememeniz için hemen iadeyi yapıyorum dedi.Yani gönderdiğim ürün tam mı eksik tuş var mı yok mu kontrol etmeden ücret iadem yapıldı.Amazon böyle bir satıcı işte.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
ozkanfe' Alıntı:
Amazondan geçen hafta satın aldığım hyperx pudding keycaps tuş takımını kutusunu açmakla kalmayıp tuşların ayrıca paketlendiği 3 farklı paketi de açtım.Fakat uzun tuşlar klavyeme uymadı.İade başlattım tuşları bildiğin kutuya istifleyip koydum.Kargo ulaşınca müşteri hizmetlerine yazdım iade durumu nedir diye.Müşteri temsilcisi önce barkodlanması lazım gibi birşey dedi ama beklememeniz için hemen iadeyi yapıyorum dedi.Yani gönderdiğim ürün tam mı eksik tuş var mı yok mu kontrol etmeden ücret iadem yapıldı.Amazon böyle bir satıcı işte.

Direkt Amazon kendisi bile satmasa aracılık görevini çok iyi sağlıyor. Bu yüzden tercih edilen en büyük alışveriş mecralarının başlarında geliyor kendisi.

@"DicDal" bu arada linkteki ürünü Amazon Prime ile satın alabiliyorsunuz o şekilde almanızı ekstra tavsiye ederim. Hem hızlı oluyor kargonuz hem de normalden ayrı bir muamele görüyorsunuz.

ozkanfe

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14

Benim prime abonelik vardı belki de o sebeple yardımcı olmuşlardır hemen bilemiyorum.

KS

DicDal

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1

Yorumlarınız için teşekkürler :) Amazon Prime ile satın aldım 4.983 TL'ye geldi.

1ftwvrc.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri