AMD 5-7500F Ve 4070'E Monitör Önerisi

gestard

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Arkadaşlar selam yeni bir sistem aldım pc hocası sisteminden gg11 olarak yeni bir monitör almayı düşünüyorum 27 inç ve üstü ips ekran olacak.Genelde yazılım ve görsellerle uğraşıyorum pivot destegi olabilir boy ayarı ama oyun da güzel aksın istiyorum hz olarak.Hangi markaları ve modelleri önerirsiniz?

ahmetv2

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
142
Arkadaşlar selam yeni bir sistem aldım pc hocası sisteminden gg11 olarak yeni bir monitör almayı düşünüyorum 27 inç ve üstü ips ekran olacak.Genelde yazılım ve görsellerle uğraşıyorum pivot destegi olabilir boy ayarı ama oyun da güzel aksın istiyorum hz olarak.Hangi markaları ve modelleri önerirsiniz?
Hocam selamlar, görüntü odaklı işler yapıyorsanız native 10 bit monitörler bakmanızı öneririm.

Ayrıca bütçe sorunu yoksa oled olarak renkleri en iyi algılayacağınız şu monitörü önerebilirim:

Daha uygun fiyatlı bu en iyilerindendir biraz zamlanmış ama hala alınabilir gibi:

turk512

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
23
Hepsinden biraz olsun 2k 240hz monitör uygun olabilir (pivotlu);
Veya görseli daha önde tutuyorsanız oled ekran alabilirsin oledlerin fiyatı biraz tuzlu arkadaş paylaşmış zaten 4k +144hz'lerde işini görür valo cs tarzı oyunlarda çok bir iddia yoksa (pivotlu);

Vadbavv

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
202
KS

gestard

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Hepsinden biraz olsun 2k 240hz monitör uygun olabilir (pivotlu);
Veya görseli daha önde tutuyorsanız oled ekran alabilirsin oledlerin fiyatı biraz tuzlu arkadaş paylaşmış zaten 4k +144hz'lerde işini görür valo cs tarzı oyunlarda çok bir iddia yoksa (pivotlu);
Muhtemelen Vatandaki monitörü seçebilirim 10 bin üstü ama taksitli ise asus daha iyi olabilir

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri