Amd A8-3870k İşlemcisi Nasıldır?

Garezm

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Bir kasa ile karşılaştim

Asus f1a75-m le anakart

Amd a8-3870k 3ghz islemci 8gb ddr3 1600mhz ram simdilik işlemcinin hd 6550d ekran kartiyla kullanicam iyimidir 2gb 128 bit iş gorur mu sizce dusunceleriniz nelerdir anakartta crosfire destegi dalan var 2 ekran karti slotu daha sonra bi cf yapilsa is gorur mu

KS

Garezm

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
RE: Işlemci

arkadaşlar ben bu sistemi aldım şuan ekran kartım yok harici bu dahili ekran kartı gta5 cs go falan açıyor ama bişi sorucam ben bu internet kafeci adamdan aldım sistem kendi kötü kasamı vererek fiyatı da indirdim baya şimdi ordayken yüksek ayarlarda yumuşatma gibi ayarları kapalıyken falan cs de 60 90 fps alıyodum çözünürlük hd idi bu yüksek ayarlarda idi eve geldim nedense bi türlü hangi ayar yaparsam yapayım 30 civarı falan lütfen bi el atın şu işe kafeedeyken adam 2x8 ram kullandı ama ben 1x8 alabildim adam ramden olabilir diyor ama neden ram o kadar farketsin ki

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145

Çift kanal ile tek kanal RAM arasında FPS farkı olur ancak senin bahsettiğin kadar olacağını sanmıyorum. Sürücülerin vs. her şeyin ilk test ettiğin halde mi? Kasayı taşıdın tek fark RAM ve sonuç böyle oldu ise RAM uyumu ile ilgili bir sıkıntı olmuş olabilir. BIOS ayarlarını sıfırlar mısın birde öyle dene.

KS

Garezm

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1

Aynen tek farklilik 1x8 olmasi ramin birde guc kaynagini benimkini taktik kendi ekran kartimi taktim pc ye onla idare ediyorum adamin net cafesindeyken dahili ekran kartina 2gb bellek vermisti 16gb ramle çok guzel fps veeiyordu pc sonra 1x8 geldim eve ve durum buydu ilk gun bisi yoktu yani fps dusuktu yine ama biraz sanki darbogaz gibi bi durum var ayarlarla je kadar oynarsam oynayim genel olarak nereseyse ayni fpsleri aldim 5 10 belki fazla belki az gibi 2. Kasmayada basladi bisi sacmalamaya basladi sonra kendi kartimi taktim rahatladi pc biraz islemciye cok yukleniyor gibi bi durum vardi herhalde dahili olarak islemcinin ekran birimini kullandigim icin herhalde simdi biraz daha rahat hdd baya dolu birsuru oyun ve driver office programlari yuklemis adam ara sira uygulamalarda calismayi durdurudu hatasi aliyorum masaustunun kendisinde bile yapiyor simdilik idare edecegim

met 61

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
0

Dahili ekran kartının belleğini biraz arttırmayı denediniz mi

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145

Sende ki güç kaynağı kaç W oda yetersiz kalıyor olabilir idare edebilirsen iyi ancak bence sistemi nasıl test ettiysen o hale geri getirmen gerek bu durumda parça eksik veya aynı değil bir şey söylemek çok mümkün değil bu yüzden. Dahili grafik biriminin belleğini arttırabilirsin ancak bence aynı hale getir sonrasında ki ayarlara sonra bakarsın.

KS

Garezm

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1

Evet baskalariyla da iletisime gectim bu konu hakkinda nettrb aristirma yaptim apu sistem icin 2 tane ram oneriyolar performansi katlarmiş oyle yapacagim artik gidip bi 8gb ram daha alacagim aldigim adam da ucuza veriyor zaten 200tl yurtdisindan getirtiyormuş adamin dedigine gore hem 2
El satarken kasayi kolaylik saglar diye dusunuyorum

Bu arada bişey sorucam bende ki psu 400w ama gercek mi bilmiyorum adam eline alinca cok hafif falan fistan biseyler soyledi kendi getirdi bitane 300 luk cok agir herneyse ileride bu sisteme 750ti veya r7 360 gibi ekran karti takmayi dusunuyorum psu yeter mi sistem için iyi olur mu dusunceleriniz nelerdir

met 61

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
0

apu olduğunu ,nasılsa gözümden kaçırmışım. Kesinlikle fps düşüklüğü o yüzden,maalesef.

Power olayında,elinizdeki powerin marka ve modelini tam bi yazın. Hatta mümkünse etiketinin bi fotosunu buraya aktarın. Kesin cevabı o zaman veririz.

KS

Garezm

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1

Tamamdir eve gidince yazacsgim bisey soracagim bu arara ramler kombania mi oyle bir marka abiler yurtdisindan ozel getirtiyorum dedi adam dusunceniz nedir

met 61

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
0

ilk defa duydum. Anakart ile bi sorun çıkarmasın. Alırım ama takar denerim de ,bence. Bi terslik olursa,paran boşa gitmesin,yani.

KS

Garezm

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1

Şuan ki kullandigim ram o ondan bitane daha alacagim sadece aratinca 1 2 kisiye denk geldim pek sikayet de gormedim

Psu modelinde şu yaziyor switching psu model no atx-400w

met 61

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
0
750 Ti 60 watt ,r7 360 ise 90watt civarı çeker. 750 tİ İÇİN BELKİ İDARE EDER AMA ,bu tip,teneke tabir ettiğimiz powerlere pek güven olmaz.Markalı bi 400 watt power almanız,makinanın bileşenleri açısından çok doğru olacaktır,yani.

KS

Garezm

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Kafamda öncelikle rami alip apu nun performansini arttirmak var psu ve ekran karti sonraya kalsin sagolun tesekkurler simdi sisteme şoyle bakarsak amd a8-3870 islemci 1600mhz ddr 3 16gb ram lik bir sisteme anakrti da başta belirtmistim max hangi ekran karti gider darbogaz yapmayacak

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri