E EgeegE Stajyer Üye Stajyer Üye Katılım 11 Eki 2022 Mesajlar 8 Tepki 0 17 Ocak 2024 #1 Ben şahsen internette arayıp sıcak canlı renklere sahip pek bir AMD ayarı bulamıyordum benim gibi bulamayan varsa sıcak ve canlı renk ayarları. Ekli dosyalar Ekran görüntüsü 2024-01-15 132045.png 13.9 KB · Görüntüleme: 2,118
Ben şahsen internette arayıp sıcak canlı renklere sahip pek bir AMD ayarı bulamıyordum benim gibi bulamayan varsa sıcak ve canlı renk ayarları.
KS E EgeegE Stajyer Üye Stajyer Üye Katılım 11 Eki 2022 Mesajlar 8 Tepki 0 18 Ocak 2024 Konu Sahibi #2 EgeegE' Alıntı: Ben şahsen internette arayıp sıcak canlı renklere sahip pek bir AMD ayarı bulamıyordum benim gibi bulamayan varsa sıcak ve canlı renk ayarları. Genişletmek için tıkla ... Aaaa çok ihtiyacım vardı böyle bi renk ayarına eline sağlık Kral
EgeegE' Alıntı: Ben şahsen internette arayıp sıcak canlı renklere sahip pek bir AMD ayarı bulamıyordum benim gibi bulamayan varsa sıcak ve canlı renk ayarları. Genişletmek için tıkla ... Aaaa çok ihtiyacım vardı böyle bi renk ayarına eline sağlık Kral