Ev kısmına girdiğinde sürücü ve yazılım kısmı gözüküyor mu ?Uygulamada nedense güncelleme yerini bulamadım. Önceden vardı fakat şu anda kayboldu. 1-2 haftadır bu şekilde. Yardımcı olur musunuz?
Hayır, gözükmüyor.Ev kısmına girdiğinde sürücü ve yazılım kısmı gözüküyor mu ?
DDU ile driver nasıl sileceğim?DDU ile driver silip WHQL sürüm kurun ve windows güncellemelerinde ekran kartı güncellemesi yapmayın.
İndirdikten sonra aşağıdaki ayarı yapın;
Ekli dosyayı görüntüle 12589
Başka bir çözümü yok mu? Direkt sitesinden driver indirsem?
Aşağıdaki yerden indireceksin 10sn beklediğinde indirme başlayacak.
![]()
Display Driver Uninstaller Download version 18.0.6.7
Here you can Download Display Driver Uninstaller, this Display Driver Uninstaller is a driver removal utility that can help you completely uninstall AMD/NVIDIA graphics card drivers and packages from your system, with...www.guru3d.com
temiz kurulum yapın hocam.Başka bir çözümü yok mu? Direkt sitesinden driver indirsem?
Hangi sürümü indirmeliyim?temiz kurulum yapın hocam.
Adrenalin 22.11.2 Recommended (WHQL) olanHangi sürümü indirmeliyim?
Hocam Windows güncellemelerinden ekran kartı güncellemelerini nasıl kapatacağızDDU ile driver silip WHQL sürüm kurun ve windows güncellemelerinde ekran kartı güncellemesi yapmayın.
İndirdikten sonra aşağıdaki ayarı yapın;
Ekli dosyayı görüntüle 12589
İsteğe bağlı güncellemeleri yapmayın birde şu ayarı yapın;Hocam Windows güncellemelerinden ekran kartı güncellemelerini nasıl kapatacağız
Eyvallah hocam çok teşekkür ederim birde birşey soracağım biraz konu dışı gibi olacak ama amd chipset driverları vs kurmaya gerek varmıİsteğe bağlı güncellemeleri yapmayın birde şu ayarı yapın;
Ekli dosyayı görüntüle 12591
Bunun için konu açmanız gerekmekte başka üyenin konusundan soru sormak yasaktır.Eyvallah hocam çok teşekkür ederim birde birşey soracağım biraz konu dışı gibi olacak ama amd chipset driverları vs kurmaya gerek varmı
Birde Microsoft.net framework ve directx 11 visul c++dan başka program gerekiyormu oyunlar için
Peki ben bundan sonraki sürümler için hep siteyi mi takip edeceğim yoksa uygulama üzerinden mi yapacağım?Adrenalin 22.11.2 Recommended (WHQL) olan
Benim fotoğraf olarak attığım ayarı yaptıktan sonra site hem siteden hem de uygulamadan da takip yapabilirsiniz.Peki ben bundan sonraki sürümler için hep siteyi mi takip edeceğim yoksa uygulama üzerinden mi yapacağım?
Güvenli modda başlat seçeneği çıkmıyor bende?Benim fotoğraf olarak attığım ayarı yaptıktan sonra site hem siteden hem de uygulamadan da takip yapabilirsiniz.
adım 1: söylenılen drıver ı ındırıyorsunGüvenli modda başlat seçeneği çıkmıyor bende?