AMD Ekran Kartı Sorun Yaratır Mı ?

Sadece Ben

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
76
Arkadaşlar selam. AMD ekran kartlarında hatalar azaldı diyenlere ve önerenlere güvenerekten PC Hocası Hero sistem aldım. Az önce farklı bir forumda Nvidia AMD tartışması okudum. AMD yi çok kötüleyenler olmuş. Bu çile çekilmez, 6000 serisinden 3 kart kullandım yine de çok sorunlu vb yorumlar vardı. Pişman oldum gibi. Gerçekten bu kadar sorunlu mu AMD kartları ?

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
3 Kere alıp 3 seferde sorunlu çıkması mı ? Güzel sallamış. AMD kartlar tamamen sorunsuz denilmez ama bunlar fazla abartıyor.

Amnesia

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
AMD eski kartlarına göre kendini baya iyileştirdi ama hala nvdianın yanına yaklaşabilmiş değil bence

KS

Sadece Ben

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
76
Teşekkürler hepinize. İnşallah bir sorun olmaz.

Hamza Kaya

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
23
Arkadaşlar selam. AMD ekran kartlarında hatalar azaldı diyenlere ve önerenlere güvenerekten PC Hocası Hero sistem aldım. Az önce farklı bir forumda Nvidia AMD tartışması okudum. AMD yi çok kötüleyenler olmuş. Bu çile çekilmez, 6000 serisinden 3 kart kullandım yine de çok sorunlu vb yorumlar vardı. Pişman oldum gibi. Gerçekten bu kadar sorunlu mu AMD kartları ?
Bende bugün hero sistemi aldım kullanıp göreceğiz ama anladığım kadarıyla fanlar az kalıyor yetmiyor iki tane renkleri de kasaya uyacak (kasanın rengi tek renk ayarı yok)fan eklemekte fayda var bide ödemeyi neyle yaptınız ben EFT yaptım muhasebecileri gördü ama sistemde halen ödeme bekleniyor diyorlar çalışan da en geç pazartesi dekont elimize geçer onaylanır sistem dedi

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri