AMD Ekran Kartı Wattman Hatası Alır mıyım?

theKerimYildiz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
SWFT RX 6700 XT / Ryzen 5 5600 sistem aldım. Daha elimde değil ama birçok insan Wattman hatası gibi sebeplerden ötürü, AMD ekran kartları almayın diyor. Oldukça ciddi sorunlar varmış. İlk defa AMD kart kullanıcağım. Sorun yaşar mıyım? (Not: OC gibi olaylara girmeyeğim.)

mehmet alinin mee si

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
72
abi tamamen şans işi kesın birşey yok olabılırde olmayabılırde
ben 4 5 aydır asus dual rx6600 kullanıyorum birşey olmadı

umeris

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
165
hocam tamamen şans işi. wattman ekran kartıyla alakalı değildir ayrıca lütfen bunu unutmayalım. sistem içerisinde herhangi bir yazılımsal veya donanımsal hatadan dolayı meydana gelebilir bu "hata". neden tırnak içinde yazıyorum çünkü aslında bir hata değil bildirimdir ve sistemi koruma amacı vardır. ramlerden de kaynaklı olabilir, işlemciden kaynaklı da olabilir. bunu sadece amd yazılımdan gördüğünüz için size amd sorunu gibi geliyor sadece. dediğim gibi tamamen şans işi. 1 kere alır sonra hiç almazsın veya 2 yıl hiç almazsın sonra güm alırsın bir anda.

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Şans ile birlikte ilk defa kullanıyorsanız da sıkıntı olabilir. Ekran kartı sürücüsünü WHQL sürümlerde tutmaya özen gösterin.

APRİLİKUKA

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
889
hocam tamamen şans işi. wattman ekran kartıyla alakalı değildir ayrıca lütfen bunu unutmayalım. sistem içerisinde herhangi bir yazılımsal veya donanımsal hatadan dolayı meydana gelebilir bu "hata". neden tırnak içinde yazıyorum çünkü aslında bir hata değil bildirimdir ve sistemi koruma amacı vardır. ramlerden de kaynaklı olabilir, işlemciden kaynaklı da olabilir. bunu sadece amd yazılımdan gördüğünüz için size amd sorunu gibi geliyor sadece. dediğim gibi tamamen şans işi. 1 kere alır sonra hiç almazsın veya 2 yıl hiç almazsın sonra güm alırsın bir anda.
Aynen öyle belki Nvidia da böyle bir özellik olsaydı millet sürekli hata alıyorum Nvidia alınmaz derdi.

mutlu

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
537
Ekran kartı sürücülerini WHQL sürümlerde kullanmanız tavsiye ediliyor genellikle.

Bir de bu tamamen şans.

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Öngörüşlü amd kullanıcısı.

Yusufb23

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
47
SWFT RX 6700 XT / Ryzen 5 5600 sistem aldım. Daha elimde değil ama birçok insan Wattman hatası gibi sebeplerden ötürü, AMD ekran kartları almayın diyor. Oldukça ciddi sorunlar varmış. İlk defa AMD kart kullanıcağım. Sorun yaşar mıyım? (Not: OC gibi olaylara girmeyeğim.)
Söyle söyleyim önceden rx 570 kullanırdım ve bu yüzden AMD hater i idim forumdakiler yok işte AMD eskisi gibi değil yok Nvidia fanboyusunuz dediler elimde PC olmayınca gittim hero sistem aldım rx 6700 idi teknik servise gönderdim sorun bulamadık diyip driver yükleyip geri gönderdiler aynı sorun hala devam ettiği için gittim alış fiyatimdan turiste sattım işin açığı şudur ki 15 e AMD varsa 18e ndvida alın kafanız rahat olsun eğer sistem elinde değilse sistemi iptal et Nvidia al

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri