Yardım AMD Ekran Kartına Geçtikten Sonra Oyun İçi Kitlenmeler Ve Lian Li Fan Usb Bağlantı Sorunu

KS

Bandithor

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Amd nin sevmediğim yanı da bu. Sende çalışan sürümü bulman lazım yoksa leş gibi bir deneyim sunuyor.
Bunu arayacaksak vay halimize :D
sistem tam stabil olsa o nadir kilitlenmelerinde olmaması gerek. expo'yu kapatıp ramleri tek tek ayrı ayrı deniyebilir misin kitlenmeler devam edecek mi ? normalde oyunla ilgili sorun olduğunda en fazla oyun crash olur atar. ama kilitlenme stabilite sorununu işaret ediyor. stabilite sorunu kaynağını bulursak ozaman daha etkili optimizasyonlara geçeceğizde şimdi sırası gelmedi.
Bugün deneyeceğim, iş yoğunluğundan pek fırsatım olmadı. Bu kilitlenmeler her yayıncıda var ara sıra oluyor. Oyundan kaynaklı olduğunu söylüyor herkes. Embark biraz çalışırsa düzelir sanki o benim temelde almam gereken performansı tam almam, pc nin stabil olması daha önemli. Normal kullanımda bir kilitlenme falan olmuyor. Ne zaman ki arc raiders'e gireyim. İkinci monitörde açık olan tarayıcıdaki frame kayıpları oluyor video izliyorsam kasıyor falan. Bunların hiç biri daha önce yoktu. Sistem özelliklerine bakarsakta olmaması lazım, çok iglinç.

GNU

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
146
Bunu arayacaksak vay halimize :D

Bugün deneyeceğim, iş yoğunluğundan pek fırsatım olmadı. Bu kilitlenmeler her yayıncıda var ara sıra oluyor. Oyundan kaynaklı olduğunu söylüyor herkes. Embark biraz çalışırsa düzelir sanki o benim temelde almam gereken performansı tam almam, pc nin stabil olması daha önemli. Normal kullanımda bir kilitlenme falan olmuyor. Ne zaman ki arc raiders'e gireyim. İkinci monitörde açık olan tarayıcıdaki frame kayıpları oluyor video izliyorsam kasıyor falan. Bunların hiç biri daha önce yoktu. Sistem özelliklerine bakarsakta olmaması lazım, çok iglinç.
normal koşullarda oyunun makineyi ne olursa olsun kitlememesi lazım. en fazla crash olması gerek. yani oyun hata verip atar. diğer kilitlenme yaşayan kişilerinde sistemleri stabil olmayabilir. bazı uygulamalar/oyunlar stabil olmayan sisteme karşı daha hassastır çabuk problem çıkarır.

KS

Bandithor

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Biraz daha düzelme oldu gibi. Adrenalin uygulamasın arc raider 237.4 fps ortalaması vermiş. Oyundayken tarayıcıda ki stream'in kasıyor gibi olmasının sebebi ne acaba ? Opera kullanıyorum extensionlarından dolayı mı yoksa kendi mi kısıyor acaba ama 4060 ti da neden olmuyordu ?

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Ayın Üyesi
Tepki
3,436
Biraz daha düzelme oldu gibi. Adrenalin uygulamasın arc raider 237.4 fps ortalaması vermiş. Oyundayken tarayıcıda ki stream'in kasıyor gibi olmasının sebebi ne acaba ? Opera kullanıyorum extensionlarından dolayı mı yoksa kendi mi kısıyor acaba ama 4060 ti da neden olmuyordu ?
Donanım hızlandırma açıksa tarayıcıda kapat ondan olabilir.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri