AMD Ekran Kartları Alınır Mı

eren.ozkann

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Dayım bilgisayarlara baya ilgili tamir filanda yapıyor yani anlıyor ondan tavsiye almak için sordum rx 6600 düşünüyordum diyorki alma hem çok ısınır hem sorun yaşatır diyor sizce almalı mıyım

Ali Sabur

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
101
Dayım bilgisayarlara baya ilgili tamir filanda yapıyor yani anlıyor ondan tavsiye almak için sordum rx 6600 düşünüyordum diyorki alma hem çok ısınır hem sorun yaşatır diyor sizce almalı mıyım
Bi sorun yaşatıcağını düşünmyorum ısınma durumuda
Hani ekran kartların misal msi , gigabyte , asus bunlar hepsi amdnin ekran kartını kullanıyo sadece soğutma bloğunu değiştiriyor eğer güzel ibr marka şeçersen alınır yani

KS

eren.ozkann

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Bi sorun yaşatıcağını düşünmyorum ısınma durumuda
Hani ekran kartların misal msi , gigabyte , asus bunlar hepsi amdnin ekran kartını kullanıyo sadece soğutma bloğunu değiştiriyor eğer güzel ibr marka şeçersen alınır yani
Hangi markayı önerirsin sapphire düşünüyorum

Meraviglioso

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
rx 6600 yerine rtx 3060 tercih edilebilir aslında, güç olarak %6 lık bir rtx üstünlüğü var, eğer ki dlss aramıyorsan ekran kartında rx i tercih edebilirsin, ama rx'e vereceğin fiyatın üzerine çıkabilirsen 3060 ti alınabilir.

KS

eren.ozkann

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
rx 6600 yerine rtx 3060 tercih edilebilir aslında, güç olarak %6 lık bir rtx üstünlüğü var, eğer ki dlss aramıyorsan ekran kartında rx i tercih edebilirsin, ama rx'e vereceğin fiyatın üzerine çıkabilirsen 3060 ti alınabilir.
Reis sistem için 13 k max 14 k bütçem var bu fiyata 3060 sistem gelirmi indirimli filan

Meraviglioso

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Hocam 14k ya 3060 sistem biraz zor, şuan piyasadaki en ucuz 12 GB 3060 sistemler bunlar;

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri