AMD Ekran Kartları Hk.

LeqeWjin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11
Merhaba arkadaşlar,

17-18 k civarında hazır sistem alacağım. Çoğu parçayı belirledim fakat ekran kartı kısmına geldiğimde karar veremiyorum 2-3 aydır çıldıracam. Ekran kartı driver kurma , güncelleme bios ayar konularında pek bilgim yok . Daha rahat olur diye 3060 ti almayı düşünüyorum fakat vramden dolayı 8 gb yetmez deniliyor. AMD 6700XT 6750XT 12gb daha iyi fps verir deniliyor.

cs go - knight online tarzı fps oyunları oynuyorum genelde.

AMD ekran kartlarında hata alırsam çok sıkıntı yaşarmıyım . Bilgisi olan herkesten bu konu hakkında beni aydınlatmasını , destek olmasını istiyorum.

Şu sistemi bir an önce alayım kurtulayım artık.

Şimdiden teşekkürler.

mehmetAmaPcAlcak

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
20
Merhaba arkadaşlar,

17-18 k civarında hazır sistem alacağım. Çoğu parçayı belirledim fakat ekran kartı kısmına geldiğimde karar veremiyorum 2-3 aydır çıldıracam. Ekran kartı driver kurma , güncelleme bios ayar konularında pek bilgim yok . Daha rahat olur diye 3060 ti almayı düşünüyorum fakat vramden dolayı 8 gb yetmez deniliyor. AMD 6700XT 6750XT 12gb daha iyi fps verir deniliyor.

AMD ekran kartlarında hata alırsam çok sıkıntı yaşarmıyım . Bilgisi olan herkesten bu konu hakkında beni aydınlatmasını , destek olmasını istiyorum.

Şimdiden teşekkürler.
3060 12 gb al ama amd de sorun yaşamazsın ben 6800ü kullanıyorum ısınma yok kapanma yok gayet iyi amdde alabilirsin

iWexlyn

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
93
Merhaba arkadaşlar,

Şimdiden teşekkürler.
Hocam ben de nvidia taraftarıydım ama rx6700xt ekran kartlı sistem aldım 1 ay önce. Şu ana kadar en ufak sıkıntı yaşamadım. Baya da araştırarak aldım zaten bu serisinde amdnin herhangi bir sıkıntılı olduğu konu olmadığı söyleniyordu hep. Şu ana kadar da gayet memnunum. Tavsiye ederim

kadirrrkoc

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
6900xt aldım gayet memnunum ama csgo zaten işlemci ağırlıklı ve bütçeniz az olduğu için bana kalirsa 6700 daha uygun olur. Ayrıca 1080p de oynayacağınizi dusunerekten 8gb yeterli fakat 2k yada aaa oyunlarda sıkıntı yaratabilir o vram

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri