- Tepki
- 2
- İşlemci
- İ5 13600kf
- Ekran Kartı
- 4070 gaming oc
Bu AMD Expo tam olarak nedir? İ5 13600kf sistem için ram bakarken,vengeance ramde buldum Intel işlemci ile çalışmaz mı? AMD ile mi çalışır?
DDr5 de amd expo ve intel xmp olarak ayrılıyor ramler. İş anakartta bitiyor. Anakartın destek listesine bakın. İntel anakartların expo desteklediği, amd anakartların xmp desteklediği anakartlar oluyor.Bu AMD Expo tam olarak nedir? İ5 13600kf sistem için ram bakarken,vengeance ramde buldum Intel işlemci ile çalışmaz mı? AMD ile mi çalışır?
anakart destek listesi nerede msi b650 gaming plsDDr5 de amd expo ve intel xmp olarak ayrılıyor ramler. İş anakartta bitiyor. Anakartın destek listesine bakın. İntel anakartların expo desteklediği, amd anakartların xmp desteklediği anakartlar oluyor.
DDr5 de amd expo ve intel xmp olarak ayrılıyor ramler. İş anakartta bitiyor. Anakartın destek listesine bakın. İntel anakartların expo desteklediği, amd anakartların xmp desteklediği anakartlar oluyor.
Desteklenen RAM listesi
Anakartım bu olucak destekler mi? İşlemciyi veya anakartı değiştirmeli miyim?
MSi B650 gaming plus için ram destek listesine sitesinden ulaşabilirsin.anakart destek listesi nerede msi b650 gaming pls
Desteklenen RAM listesi
![]()
B760 AORUS ELITE AX (rev. 1.x) Support | Motherboard - GIGABYTE Global
Lasting Quality from GIGABYTE.GIGABYTE Ultra Durable™ motherboards bring together a unique blend of features and technologies that offer users the absolute ultimate platform for...www.gigabyte.com
Desteklenen RAM listesi
![]()
B760 AORUS ELITE AX (rev. 1.x) Support | Motherboard - GIGABYTE Global
Lasting Quality from GIGABYTE.GIGABYTE Ultra Durable™ motherboards bring together a unique blend of features and technologies that offer users the absolute ultimate platform for...www.gigabyte.com
Ramler destek listesinde gözüküyor. Sorun olacağını sanmıyorum.
Nasıl hocam alınır mı?
Hocam sistemimde bir uyumsuzluk var mı?