AMD Güncel Driverda Mikrofon Gürültü Engelleme Açılmıyor

Goiisfurious

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
amd güncel driverda mikrofon gürültü engelleme açılmıyor alternetif yardımcı program önerisi olan var mı

GNU

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
146
anakart ve gpu marka model nedir ? hangi güncel driver'ı yükledin ve böyle oldu ?

anakart üzerindeki ses kartına (muhtemelen realtek) taktığın kulaklığın mikrofon gürültü engellemesinde mi sıkıntı var. yoksa sadece usb'den bağlanan bir kulaklık veya mikrofon mu kullanıyorsun ?

KS

Goiisfurious

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
msı b850 tomhawk max wifi xfx 9070 xt eski sürümde sorun yok yeni sürümde o özellik aktif olmuyor bağlantı olarak type-c

GNU

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
146
msı b850 tomhawk max wifi xfx 9070 xt eski sürümde sorun yok yeni sürümde o özellik aktif olmuyor bağlantı olarak type-c
yani yanlış anlamadıysam ekran kartı sürücüsünü güncelledin. type-c den bağladığın bir kulaklığın/mikrofonun var. bir ihtimal type-c monitör benzeri bişide olabilir. beni bir aydınlat.

Son düzenleme:
KS

Goiisfurious

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
sorun basit normalde gürültü engelleme yazılımı çalışıyor güncel sürümlerde gürültü engelleme özelliği aktif olmuyor sorun sadece güncel amd yazılımında yaşıyorum

GNU

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
146
sorun basit normalde gürültü engelleme yazılımı çalışıyor güncel sürümlerde gürültü engelleme özelliği aktif olmuyor sorun sadece güncel amd yazılımında yaşıyorum
bir işim çıktı foruma yeterince konsantre olamayacağım. diğer bir arkadaş yardımcı olur.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri