C CamelonTv Stajyer Üye Stajyer Üye Katılım 27 Tem 2023 Mesajlar 1 Tepki 0 27 Tem 2023 #1 Merhabalar, CPU macunu yenilemek için PC içini açtım herşeyi tamamladım işlemci fanını bir türlü takamadım fan vidası gram oynamıyor. Moderatörün son düzenlenenleri: 27 Tem 2023
Merhabalar, CPU macunu yenilemek için PC içini açtım herşeyi tamamladım işlemci fanını bir türlü takamadım fan vidası gram oynamıyor.
EymenO. Süper Moderatör Süper Moderatör Katılım 21 Haz 2022 Mesajlar 1,030 Tepki 370 Konum İstanbul 27 Tem 2023 #2 CamelonTv' Alıntı: Merhabalar, CPU macunu yenilemek için PC içini açtım herşeyi tamamladım işlemci fanını bir türlü takamadım fan vidası gram oynamıyor. Genişletmek için tıkla ... Üstüne güç uygulayarak takman lazım yoksa havada kalıyor, vidaların yerlerine girmesi lazım.
CamelonTv' Alıntı: Merhabalar, CPU macunu yenilemek için PC içini açtım herşeyi tamamladım işlemci fanını bir türlü takamadım fan vidası gram oynamıyor. Genişletmek için tıkla ... Üstüne güç uygulayarak takman lazım yoksa havada kalıyor, vidaların yerlerine girmesi lazım.