- Tepki
- 1
Sadece kasa için 10 - 13 bin TL ayırdığım para var . Hiç bilgisayar toplamadım yardımcı olur musunuz?
Şimdiden teşekkürler
hemen bugun yarın vatana gidip bu bilgisayarı alıyorsun çabukSadece kasa için 10 - 13 bin TL ayırdığım para var . Hiç bilgisayar toplamadım yardımcı olur musunuz?Şimdiden teşekkürler
Bu 14 bin benim için çok en fazla 13 olması lazım çünkü monitör mause klavye ve kulaklık da alacamhemen bugun yarın vatana gidip bu bilgisayarı alıyorsun çabuk
gidemem edemem dersen bu sistemde alabilirsinINTEL I5 12400F-MSI RTX3060 VENTUS-PRO H610M-E-CRUCIAL 1TB SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INTEL I5 12400F-MSI RTX3060 VENTUS-PRO H610M-E-CRUCIAL 1TB SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Sonra alin cidden acayip fırsat pc hocasının çıkardığıBu 14 bin benim için çok en fazla 13 olması lazım çünkü monitör mause klavye ve kulaklık da alacam
Hocam 13 e alacağın sistem Şuan 14 e alacağın sistemden çok çok düşük olacak piyasaya göre maalesef 1000tl arttırırsan bütçeyi kafan çok rahat ederBu 14 bin benim için en fazla 13 olması lazım çünkü monitör mause klavye ve kulaklık da alacam
Klavye kulaklık zamanla alırsın bende sistem alırken öyle yapicamBu 14 bin benim için çok en fazla 13 olması lazım çünkü monitör mause klavye ve kulaklık da alacam
Aynı fiyat magaza stokları daha geç tükenir ama yarına biter gibiVatandaki pc için tükendi diyor. Mağazalardan alabiliyor muyuz? Birde mağazadaki fiyat ne kadar bilen var mı?