Soru AMD Mi Intel Mi ?

Mehmet Topalak

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Sadece kasa için 10 - 13 bin TL ayırdığım para var . Hiç bilgisayar toplamadım yardımcı olur musunuz? :) Şimdiden teşekkürler

Zemheri

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,173
Sadece kasa için 10 - 13 bin TL ayırdığım para var . Hiç bilgisayar toplamadım yardımcı olur musunuz? :) Şimdiden teşekkürler
hemen bugun yarın vatana gidip bu bilgisayarı alıyorsun çabuk
gidemem edemem dersen bu sistemde alabilirsin

KS

Mehmet Topalak

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
hemen bugun yarın vatana gidip bu bilgisayarı alıyorsun çabuk
gidemem edemem dersen bu sistemde alabilirsin
Bu 14 bin benim için çok en fazla 13 olması lazım çünkü monitör mause klavye ve kulaklık da alacam

goktancelik

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
49
Bu 14 bin benim için en fazla 13 olması lazım çünkü monitör mause klavye ve kulaklık da alacam
Hocam 13 e alacağın sistem Şuan 14 e alacağın sistemden çok çok düşük olacak piyasaya göre maalesef 1000tl arttırırsan bütçeyi kafan çok rahat eder

Sen gidip 13 bine ryzen 5 5500 rtx 3060 alırım psu kalitesiz olur ssd 500 olur diyorsan senin bileceğin iş ama Pc hocasının çıkardığı sistem KAÇIRILMAYACAK bir sistem ihtiyacı olanlar için iyi düşün

alphaq

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Vatandaki pc için tükendi diyor. Mağazalardan alabiliyor muyuz? Birde mağazadaki fiyat ne kadar bilen var mı?

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Şimdi ben ekipmana çok önem veririm ama bu 14K olanda kaçmaz. Ekipmanı biraz erteleseniz hiç bir şey olmaz bence

Ekipman için bütçe nedir önereyim

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri