- Tepki
- 2
Amd radeon rx 9070 xt mi nvidia rtx 5070 mi? amd ekran kartlarındaki şikayetler beni korkuttu nvidia daha iyi gibime geliyo ne yapmalıyım sizce.
RX 9070 xt gayet güzel hocam sorun çok az.Amd radeon rx 9070 xt mi nvidia rtx 5070 mi? amd ekran kartlarındaki şikayetler beni korkuttu nvidia daha iyi gibime geliyo ne yapmalıyım sizce.
ben gaming için alıyorum hikayelide oynuyorum onlineda uzun vadede ve performansta üzmücek bi kart lazım buna görede hala rx 9070 xtmi diyosun? sistemleri zorlayan oyunlarda iyi performans istiyorum bi kaç videoya baktım hem görüntü hem performans istiyosanız 5070 daha iyi diyolar.RX 9070 xt gayet güzel hocam sorun çok az.
hocam canınız ısrarla nvdia çekiyorsa nvdiaben gaming için alıyorum hikayelide oynuyorum onlineda uzun vadede ve performansta üzmücek bi kart lazım buna görede hala rx 9070 xtmi diyosun? sistemleri zorlayan oyunlarda iyi performans istiyorum bi kaç videoya baktım hem görüntü hem performans istiyosanız 5070 daha iyi diyolar.
nvidia için pny markası iyimi soket yakarmı? powersuplly'ım frisbynin 750 watt 80 plus bronze sıkıntı çıkarmı bide amd için ucuz ama iyi marka hangisihocam canınız ısrarla nvdia çekiyorsa nvdia
amd oyun amaçlı sistemde daha iyi iş yapacak olsa da benim canım nvdia istediği için nvdia al nvdia al deyin ki ben de nvdia alayım diyorsanız nvdia
ama
reel bir yorum istiyorsanız amaç oyunsa 9070xt
dostum soruyu soruyorsun ama Donanimin nedir neyi kaldirabilecek gücte vs vs bunlari aciklayinAmd radeon rx 9070 xt mi nvidia rtx 5070 mi? amd ekran kartlarındaki şikayetler beni korkuttu nvidia daha iyi gibime geliyo ne yapmalıyım sizce.
hocam bak gerçekten merakımdan soruyorumnvidia için pny markası iyimi soket yakarmı? powersuplly'ım frisbynin 750 watt 80 plus bronze sıkıntı çıkarmı bide amd için ucuz ama iyi marka hangisi
: )))frisby marka psu ya sahipsin
kasanın üstünde gelen psu hiç bakmadımda kötümü?hocam bak gerçekten merakımdan soruyorum
frisby marka psu ya sahipsin
ama ekran kartı markalarından mı şüphe duyuyorsun
büyük ihtimallekasanın üstünde gelen psu hiç bakmadımda kötümü?
reisim bilmediğimden soruyorum amaçta bu değilmi zaten doğru düzgün parçaları söyle desen söylemeyecezmi??Donanimini tam aciklamadan ezbere övgü malesef mümkün olamaz ok Nvidia mi AMD mi irrik mi virrik mi millet nerden bilsin senin PC nin suanki halini lütfen sorgu zaten yanlis
aradaki fark senin Bilgisayarinda suan mevcut Donanimina bagliki bizde ona göre evet su yada bu anlatabilmektemiyim?reisim bilmediğimden soruyorum amaçta bu değilmi zaten doğru düzgün parçaları söyle desen söylemeyecezmi??
incehesaptan hazır sistem almadım kendim uygun fiyatlı sağdan soldan bakıp tek tek aldım sadece ekran kartını almadım parçalarımda işlemci r5 9600x anakart pro A 620 M E başka söylemem gereken bişey varmıbüyük ihtimalle
incehesap hazır sistem aldın ve güncellemek istiyorsun ekran kartını
fc 9505G kasa a620 anakart olan sistem için mi düşünüyorsun ekran kartınız
işlemcin ne bu arada
elbetteki bu tarz ortamlarreisim bilmediğimden soruyorum amaçta bu değilmi zaten doğru düzgün parçaları söyle desen söylemeyecezmi??
bu yazdıklarıma göre ne yapmam lazımelbetteki bu tarz ortamlar
bilmeyenler sorsun bilenler cevabını alsın diye açıldı
elbetteki soracaksınız
ama bazı şeyleri de sormadan söylemek lazım
şu an 5070 vs 9070xt sorusunda
am5 soketten yola çıkalım
en çok tercih edilen işlemci 7500f
siz bundan daha yüksek de bir işlemciye sahip olabilirsiniz
7500f de sahip olabilirsiniz
bu segmentteki hangi işlemciyi seçerseniz seçine
ekran kartı seçimini etkileyecek büyük bir etmen değil aslında
ama yine de
genel iletişim kuralı olarak
bir ürün hakkında tavsiye isterken
işlemci
ram
psu
bunlar belirtildiğinde
konuyu okuyan daha net ve senin daha yararına olan bilgiler paylaşır
incehesaptan hazır sistem almadım kendim uygun fiyatlı sağdan soldan bakıp tek tek aldım sadece ekran kartını almadım parçalarımda işlemci r5 9600x anakart pro A 620 M E başka söylemem gereken bişey varmı
psu sistemi bozabilirmi yoksa sadece kendinemi zarar verir ona göre değişiyim. değişmem gerekiyorsa neye geçebilirimgenel oyun değerlendirmemizde 9070xt ekran kartı 5070 e göre çok az daha fiyatı yüksek olmasına rağmen daha mantıklı
hatta bu karşılaştırma
9070xt vs 5070 ti olsa
burdada amaç sadece oyunsa
9070xt daha iyidir daha güçlüdür demiyorum ama daha fiyat performans bir seçim diyebilirdim
şahsi fikrim 9070xt den yana olmalı seçiminiz
ama ben olsam o psu ya güvenmem
ben aldım kardeşim çalışıyor sıkıntı yok
laf atmayın senelerdir çalışıyor miss gibi diyenler de çıkabilir
GÜVENMEM
siz kasa psu yu ne zaman kaça aldınız bilmiyorum
ama şöyle bir yorum yapacam
modeli yanlış bakmadı isem akvaryum kasa almışsınız
sırf zevklerden dolayı akvaryum sevdasından dolayı bu tarz psu su güvenilmeyen kasaları almaktansa
klasik mesh panel ama daha güvenilir psu lu kasaları aynı fiyat bandına veya çok az farkla almak daha mantıklı