AMD r3 Sistem önerisi

sinanbingol

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Arkadaşlar,
bu sistemde CSGO ve GTA 5 de nasıl performans alırım? Bide bu işlemci çok ısınıyormuş, güzel bir fan da önerebilir misiniz? Son olarak sistemde ekran kartı yok. Ekran kartı almam uzun sürebilir. Ekran kartı olmadan, sistem tahmini ne kadar götürür? Eğer 6 7k ya daha iyi bir sistem önerirseniz lütfen söylermisiniz.

Arthur Morgan

Co Admin
Co Admin
Tepki
2,031
Cs ve türevi rekabetçi oyunlarda alacağınız performans büyük ihtimalle sizi tatmin eder. Gta 5 gibi bir oyunda ise 1080p, low-medium ayarlarda 40-50 fps alırsınız.

KS

sinanbingol

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Oyunlar için maalesef şu an bile yeterli değil. Sistemin ömrü ise birkaç yıl da olabilir 10 yıl da... Bu teknoloji işi biraz da şans işi aslında.
Yani en az 1 yil cs oynarken sikinti cikarmazsa iyi olur yaklasik bundan sonra alabilirim.tesekkur ederim.son olarak acaba sogutucu onerebilirmisin?

BatuhanKLC

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
757
Kasanın fiyatı ucuz değil , tek tek toplama ile aynı fiyata çıkabilirsiniz. Onun dışında 720 low ayarlarda rekabetçi oyunlarda baya bir götürür sizi . Sorun yaşatmaz. İşlemci kasa hava akışı düzgünse ısınan bir işlemci değil ama illaki soğutucu istersen , https://www.gelbura.com/urun/id-coo...0mm-islemci-sogutucu-random-spectrum-lighting gayet iyi bir soğutucudur. Fİyatı da güzel.

KS

sinanbingol

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Kasanın fiyatı ucuz değil , tek tek toplama ile aynı fiyata çıkabilirsiniz. Onun dışında 720 low ayarlarda rekabetçi oyunlarda baya bir götürür sizi . Sorun yaşatmaz. İşlemci kasa hava akışı düzgünse ısınan bir işlemci değil ama illaki soğutucu istersen , https://www.gelbura.com/urun/id-coo...0mm-islemci-sogutucu-random-spectrum-lighting gayet iyi bir soğutucudur. Fİyatı da güzel.
Son olarak bir şey daha demek istiyorum darboğaz yapmiyacak bir ekran karti onerirmisiniz bide hali hazirda kasada secili anakart ile beraber 3 u iyi bir performans verir mi?

Arthur Morgan

Co Admin
Co Admin
Tepki
2,031
cok fazla rahatsiz ettim biliyorum ama birde su pc ye bakarmisiniz rica etsem
Bana kalırsa ilk paylaştığınız apu sistemi almanız daha mantıklı olur. İleri de sisteme ekran kartı ekleyebilirsiniz. Fazladan 1000 tl verip bu gt 1030 lu sistemi almanızı önermem çünkü daha düşük performans verecektir.

KS

sinanbingol

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Bana kalırsa ilk paylaştığınız apu sistemi almanız daha mantıklı olur. İleri de sisteme ekran kartı ekleyebilirsiniz. Fazladan 1000 tl verip bu gt 1030 lu sistemi almanızı önermem çünkü daha düşük performans verecektir.
evet bende biraz baktim ekran kartli olmasina ragmen cogu oyunlarda amd den dusuk kaliyor fps olarak

KS

sinanbingol

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
tesekkur ederim sizinde zamaninizi aldim

BatuhanKLC

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
757
cok fazla rahatsiz ettim biliyorum ama birde su pc ye bakarmisiniz rica etsem
Rahatsızlık yok , bu forumda keyifle yazıyorum dostum . 1030 ekran kartı almak mantıklı değil . İmkanın varsa tek tek 5600g sistem topla ileride güzel bir kart ile sistemin fps leri şenlendirirsin.

KS

sinanbingol

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Rahatsızlık yok , bu forumda keyifle yazıyorum dostum . 1030 ekran kartı almak mantıklı değil . İmkanın varsa tek tek 5600g sistem topla ileride güzel bir kart ile sistemin fps leri şenlendirirsin.
cok saglam bir seye benziyor ama ogrenciyim bende bir tane laptop var onu satim bunu almayi dusunuyorum yani o biraz sikinti belki ilerde R3 e uygun gtx 1650 falan almayi dusunuyordum.he belki ilerde imkan olursa tabiki islemciyi degistirebilirim :d

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri