AMD RX 6600 Ekran Kartı Alınır mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TalhaKadir

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Merhaba arkadaşlar,

Hazır sistem olarak RX 6600 bulunan bir sistem buldum ekran kartını tavsiye eder misiniz? Yazılımsal olarak sorun yaşayanlar var diye duydum o yüzden içimde bir şüphe var.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Cvp: RX 6600 Alınır mı?

AMD markasında yazılım odaklı sorun yaşayan ekran kartı kullanıcıları var doğrudur. Uzun yıllardır her seride mutlaka bu sorun gündeme geliyor. Ama karta özel kronik mimli bir model vs. yok. 6000 serisinde bu forumda ciddi bir sorun yaşayanı da görmedim. 6600 kartına özel konuşacak olursam alınabilir bir GPU işlemcisi kendisi öneririm. Tabi benzer fiyata RTX 3060 sistem varsa tercihim her zaman o yönde olur.

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,416
Cvp: AMD RX 6600 Ekran Kartı Alınır mı?

6000 serisi ekran kartlarının yazılımsal anlamda problemleri eskisi gibi yok. Özellikle XFX serileri Türkiye'de çok tutuldu. Problem yaşayacağınızı düşünmüyorum. Eğer uygun fiyatlı bir RX 6600 düşürürseniz, alabilirsiniz. Sıfır alacaksanız, ürün modelini buraya bırakarak birlikte değerlendirebiliriz.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146

Kartın F/P oranı iyi tek başına iyi değil tabi ama bir sistem içinde önerebileceğim bir kart kendisi.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146

Başka birisi daha benzer sistem hakkında konu açmış orada anlattım. Sistemin F/P oranı ve bileşen sınıfları fiyatına göre yüksek. Alınır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri