Amd Ryzen 1700X PRO uyumlu sistem

Abyss

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba arkadaşlar, dostlar. Adanadan selam olsun herkese 
Amd ryzen 1700x pro işlemci var buna uygun bi kasa toplamak istiyorum bu konu hakkında fikirlerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.

KS

Abyss

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Aslinda durum su sekilde playstation3 cihazım ekran karti ariza verdi 2.kez sıkıldım bilgisayar im da baya eski bu 2 sinin yerini dolduracak bi kasa yapmak istiyorum 2 adet te pc uyumlu ps4 joystick alip hem oyun hem is olarak uzun yıllar kullanmak istiyorum 
Ryzen 1700x pro ya yakışacak kendimide gerekirse maddi olarak zorlayıp alacam inşallah.

ugur.gozaydin' Alıntı:
Bütçeniz var mı?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Bir bütçe sınırı olmadan öneri yapamam. Yani böyle açık bırakırsanız sizin işlemcinize 20K lık sistem önerebilirim. Bana net sadece kasa için bütçe verin maksimumda. Ona göre önerinizi yapayım.

KS

Abyss

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
6 bin max likit diyeyim hocam o zaman 

ugur.gozaydin' Alıntı:
Bir bütçe sınırı olmadan öneri yapamam. Yani böyle açık bırakırsanız sizin işlemcinize 20K lık sistem önerebilirim. Bana net sadece kasa için bütçe verin maksimumda. Ona göre önerinizi yapayım.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Bakıp önerinizi yapacağım.

Toplamda 500 TL kadar aşıyor ama bu piyasada olabilecek en iyi sistem bu. Ekran kartı stokları malım aylardır sıkıntı o yüzden çok fazla fiyatları arttı kartların ki zaten kartta yok piyasada adam gibi. Olabilecek en iyi sistemi önerdim.

KS

Abyss

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Bakıp önerinizi yapacağım.

Toplamda 500 TL kadar aşıyor ama bu piyasada olabilecek en iyi sistem bu. Ekran kartı stokları malım aylardır sıkıntı o yüzden çok fazla fiyatları arttı kartların ki zaten kartta yok piyasada adam gibi. Olabilecek en iyi sistemi önerdim.

Tskler hocam.
Aliexpress üzerinden en azindan anakart ram vs getirtsek daha uyguna ve daha üst kasa toplama şansımız nedir ne kadar güvenli olur mu ?

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri