Tavsiye ederim bende yakin zamanda aldimYeterlidir ama bence bu Arctic Freezer 34 eSports DUO Kırmızı/Siyah - 859 TL ürünü alın.
NOCTUA candır ama herkes yurtdışı alışveriş yapmıyor genelde. Bu yüzden öneri yapmadım böyle.Bana kalırsa Noctua U12S Amazon Avusturya üzerinden 800TL alınacak en kaliteli soğutucu olur.
Ucuz yollu tavsiye isterse de Dark X120 kullandım. 300tl fiyatı ile güzel soğutma sağlar ucuza gelir.
Fiyat olarak fena değil ben kendim kullanıyorum soğutması başarılı, görsele önem veriyorsanız tercih listesinde başı çeker bence ama yok bana performans lazım yemişim derseniz uğur hocamın seçenekleri daha makul, ürünle alakalı sorunuz olursa cevaplayabilirimDark Freezer X129 RGB DKCCX129 İşlemci Soğutucu yeterli olurmu r 5 5600 için olmazsa hangi fan ı almalıyım bütçe 800 tl beliki aşabilirim bütçeyi
Dediğim gibi soğutması güzel görüntü olarak da tatlı bir fan içinize sindiyse alınabilirDark Freezer X129 RGB DKCCX129 İşlemci Soğutucu overclock yapmayacağım için yeterli olur diye düşünüyorum
Kule tipi de benzer performansı sergiler hocam bence tercih edilmemeli hem tek fan hem de Corsair markası bu modelde çok iyi iş çıkarmadı diye biliyorumönerimdir
![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Hem geleceğe yönelik performans hem piyasa değeri açısından 240 mm iyidir ama imkan yoksa kule tipi bence daha makul hocam estağfurullah elinize sağlıkhaklı olabilirsiniz kullanan bir arkadaşım memnun kaldığını belirtmişti ryzen 5 3600 tabi onunki ama aşırı bir fark olacağını sanmıyorum tabi benimki sadece bir öneri