CORSAIR 4000X RGB + CX750F 750W RGB 80+ BRONZ TAM MODÜLER MID TOWER SIYAH KASA bütçe olarak 1k ile 2.5k arası bir şeyler uygundur.Bütçe ve kasa nedir ?
kasa markası ne?amd ryzen 5 7600 için önerdiğiniz bir soğutucu var mı? ekran kartı 4070ti
CORSAIR 4000X RGB + CX750F 750W RGB 80+ BRONZ TAM MODÜLER MID TOWERkasa markası ne?
bir öneriniz var mıBence bu kadar bütçeniz varken biraz daha koyup düzgün bir sıvı soğutma alın
Önerdiğim soğutucular bu bütçede alınabilecek en iyi ürünlerden.bir öneriniz var mı
bunlardan birini alıcam gibi , bir şey daha sorayım bu sistem ile r6 da 95 dereceye kadar çıkması doğal mı dün geldi sistem bu sebepten indirdiğim oyunlara girmeye cesaret edemiyorumÖnerdiğim soğutucular bu bütçede alınabilecek en iyi ürünlerden.
aralarından en iyisi arctic olan diyebilirim benim attığım 3.1kdan düşmüş kaçırmamanızı şiddetle öneririmbunlardan birini alıcam gibi , bir şey daha sorayım bu sistem ile r6 da 95 dereceye kadar çıkması doğal mı dün geldi sistem bu sebepten indirdiğim oyunlara girmeye cesaret edemiyorum![]()
Aslında biraz fazla yüksek gibi ama stok soğutucu sonuçta.bunlardan birini alıcam gibi , bir şey daha sorayım bu sistem ile r6 da 95 dereceye kadar çıkması doğal mı dün geldi sistem bu sebepten indirdiğim oyunlara girmeye cesaret edemiyorum![]()
anladım çok teşekkür ederimAslında biraz fazla yüksek gibi ama stok soğutucu sonuçta.
sıvı soğutmada içindeki sıvıyı vs değiştirme durumu varmış ondan kule tipi daha makul gibime geliyor aralarında absürt ısı farkı var mıdır onu bilmiyorum sadecedoğal değil elbet birkaç ayar yapmanız gerekebilir benimkide çıkıyordu warzonede falan 85-90a
aralarından en iyisi arctic olan diyebilirim benim attığım 3.1kdan düşmüş kaçırmamanızı şiddetle öneririm