Merhaba AMD Ryzen 9700X için bir kule tipi soğutma önerebilir misiniz? Kasa yapısı ve ekran kartı uzunluğu nedeniyle sıvı soğutma takamıyorum. Bütçe 3-4k arası olabilir.
Hiç bilmediğim bir soğutucu açıkcası sizce hangisini tercih etmeliyim![]()
Scythe Fuma 3 Scfm-3000 120mm Siyah Cpu Hava Soğutucu Azaz4scy0004 Fiyatları ve Özellikleri
Scythe Fuma 3 Scfm-3000 120mm Siyah Cpu Hava Soğutucu Azaz4scy0004 en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Bu ikisi de 9700X için ideal, ben de sistem parçaları olarak 9700X ve Phantom Spirit EVO aldım.Çok iyi anlamadığım için bir şey sormak istiyorum, internette birazcık araştırma yaptım şu iki soğutucu öneriliyor ama sizin düşünceleriniz neler acaba
![]()
Thermalright Phantom Spirit 120 SE TL-C12B V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Yedi saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fanlar.www.gaming.gen.tr
![]()
Thermalright Peerless Assassin 120 Black TL-C12B 120mm 6 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Altı saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fanlar.www.gaming.gen.tr