Dk4 sistem aldım Windows 10 kurdum ve AMD driveridr kurdum başka ne yapmam gerek fortnite gibi oyunlar oynadım bjr sorun olmadı ama sizdeyim @Çağdaş Işık
Sorsam ayıp olacaktl gibi o ne hocamDriver olarak WHQL sürüm mü kurdunuz ?
EvetKartınız 6600 olması lazım win 10 mu kullanıyorsunuz ?
11e mi geçeyim?Windowsu güncelleyin, sonra sürekli rahatsız etmesin. Bios güncelleme ve diğer driverları güncelleyebilirsiniz. Amd ekran kartında Whql olmasına dikkat edin.
Aşağıdaki belirtiğim i indirmeniz gerekmekte DDU ile sili onun da linkini bırakıcam.
AMD Software: Adrenalin Edition
Revision Number
Adrenalin 22.5.1 Recommended (WHQL)
File Size
544 MB
Release Date
5/10/2022
DDU indirme link;
![]()
Display Driver Uninstaller Download version 18.0.6.7
Here you can Download Display Driver Uninstaller, this Display Driver Uninstaller is a driver removal utility that can help you completely uninstall AMD/NVIDIA graphics card drivers and packages from your system, with...www.guru3d.com
İlk önce şu anki driver silmeniz gerekmekte DDU
Win 10 kullanıyorsanız uzun süre devam edin driver için attığım yerden Win 10 seçin kırmızı kutucuktakini indirin;
Win 10 devam mı edeyim
Win 11 kullanıyorum sorun olmadı ama muhtemelen win 10 kadar stabil değildir.
Win 10 devam mı edeyim
AMD için Win 11 biraz riskli hocam zaten win 10 daha stabil çünkü.Win 11 kullanıyorum sorun olmadı ama muhtemelen win 10 kadar stabil değildir.
Windows etkinelsitr yazıyor ama bir sorun olmaz herhalde su anki driveri nasıl sileceğim hocamWin 10 kullanıyorsanız uzun süre devam edin driver için attığım yerden Win 10 seçin kırmızı kutucuktakini indirin;
Ekli dosyayı görüntüle 12374
Windows etkinelsitr yazıyor ama bir sorun olmaz herhalde su anki driveri nasıl sileceğim hocam
Evde değilim hocam işimi halledince yollarım mesajDDU ile video olarak atmıştım hocam yukarda
Hocam sadece buradan drivrt indirdim bence bunu yapmama gerek Yok ne diyorsunuzAşağıdaki belirtiğim i indirmeniz gerekmekte DDU ile sili onun da linkini bırakıcam.
AMD Software: Adrenalin Edition
Revision Number
Adrenalin 22.5.1 Recommended (WHQL)
File Size
544 MB
Release Date
5/10/2022
DDU indirme link;
![]()
Display Driver Uninstaller Download version 18.0.6.7
Here you can Download Display Driver Uninstaller, this Display Driver Uninstaller is a driver removal utility that can help you completely uninstall AMD/NVIDIA graphics card drivers and packages from your system, with...www.guru3d.com
İlk önce şu anki driver silmeniz gerekmekte DDU ile
Hocam Ham sürümü indirmiş siniz sonunda WHQL sürümü indirmeniz lazım yoksa hatalar ve wattman hasıyla karşılaşabilirsiniz.Hocam sadece buradan drivrt indirdim bence bunu yapmama gerek Yok ne diyorsunuz
Tekrardan atabilir misiniz nasıl bir yol izlemem gerek suanHocam Ham sürümü indirmiş siniz sonunda WHQL sürümü indirmeniz lazım yoksa hatalar ve wattman hasıyla karşılaşabilirsiniz.
Sorun olmaz, bazı kısıtlamalar var ve yazı gitmiyor. Performans etkisi olmuyor.Windows etkinelsitr yazıyor ama bir sorun olmaz herhalde
Ham sürücü sorun çıkarma ihtimali yüksek. Sonradan başınız ağrıması yerine Çağdaş hocanın dediği gibi yapmak daha sağlıklı.Hocam sadece buradan drivrt indirdim bence bunu yapmama gerek Yok ne diyorsunuz
Yapayım hocam tam olarak nasıl bir yol izleyeceğimSorun olmaz, bazı kısıtlamalar var ve yazı gitmiyor. Performans etkisi olmuyor.
Ham sürücü sorun çıkarma ihtimali yüksek. Sonradan başınız ağrıması yerine Çağdaş hocanın dediği gibi yapmak daha sağlıklı.
DDU ile driver silin indirme link;Tekrardan atabilir misiniz nasıl bir yol izlemem gerek suan