AMD Sistem Toplama

Mykol

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhabalar.
35 ile 40 bin TL arasında AMD sistem toplamak istiyorum. İşlemciyi 5800x3d kullanmak istiyorum Çoğunluk grafik tasarım ile uğraşıyorum. DDR5 geçiş yapmak istiyorum ama yeni çıktığı için ram oturmamış olabilir diye düşünüyorum. Ne tavsiye edersiniz. Yardımcı olabilirmisiniz

Morly

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Hocam merhabalar. Ddr 5 için birşey söylemek istiyorum. DDR 5 hala tam oturmuş bir sistem değil. Hem ramler çok pahlalı hemde ürün sayısı çok fazla değil. Bu yüzden ddr 5 dense ddr 4 de daha üst düzey parçalar alınabilir.

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,486

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637
Merhabalar.
35 ile 40 bin TL arasında AMD sistem toplamak istiyorum. İşlemciyi 5800 istiyorum Çoğunluk grafik tasarım ile uğraşıyorum. DDR5 geçiş yapmak istiyorum ama yeni çıktığı için ram oturmamış olabilir diye düşünüyorum. Ne tavsiye edersiniz. Yardımcı olabilirx3d kullanmakmisiniz
grafik tasarım yapacagınız icin sizlere önerim amd ekran kartı almayın wattman hatası yiyebilirsiniz bütceniz yüksek o riske girmeyin

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,486
Tavsiyem bu sistemdir AMD kart bu bütçede önermem ama illa AMD kart olsun dersen bu kart alınabilir

Graxthe

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
83
Merhabalar.
35 ile 40 bin TL arasında AMD sistem toplamak istiyorum. İşlemciyi 5800x3d kullanmak istiyorum Çoğunluk grafik tasarım ile uğraşıyorum. DDR5 geçiş yapmak istiyorum ama yeni çıktığı için ram oturmamış olabilir diye düşünüyorum. Ne tavsiye edersiniz. Yardımcı olabilirmisiniz
hocam öncelikle kullanmak istediğiniz işlemci dd4 içindir ddr5 değildir ddr5 istiyorsanız işlemcinizi değiştirmeniz gerek

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri