AMD Software Ayarları Ne Olmalı ?!

necip5270392

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
30
Merhabalar Hocam Ben Burada Çok Kez Tartıştığım Pc'me (Teneke Kutuma) Rx 550 4Gb Aldım Mahalle Pc'cisinden ? Ve Yazılımı Falan Orada Yüklendi Üstünden 1 Sene Falan Geçti Ama Driver Arayüzünde Ayarlarına Hiç Dokunmadım Şuana Dek Denebilir Girdim Bi Hazır Ayarlardan Esport Seçtim Bide Bugün Kendi Arayüzündeki Tanıtım Slidelarında Boost Diye Birşey Gördüm o Slide'a Tıklayıp Videoya Gittim Orada Gördüğüm kadarıyla Radeon Boost'u Açtım Başka Yaptığım Bişey Yok Ama Bugünkü Videonuzda Yani AFOX MARKA EKRAN KARTI ALINIR MI? (Yurt Dışından Geldi) Videonuzda Bilgi İşlem Vsr Ayarını Görünce Ayarların nasıl Olmalı Sormak İstedim Nasıl Yapılsa Daha İyi Olur Diye Sormak İstedim Yani Ve Ben Her Hafta Cuma Yada Cumartesi Günleri Oyun oynarken Arkada Yayın Açık Oluyor Twitch'e Yayın Veriyorum Yani Ve youtube'a Da Editleyerek Atıyorum Bunları Dikkate Alarak Nasıl Olması Gerekir Sormak İstedim Şimdiden teşekkürler Kolay Gelsin.

Pc Özellikleri:

CPU : i5 2500
GPU : Rx 550 4Gb
Ram : 4x2gb = 8Gb 1333MHz
Depo : 500Gb 7200RPm HDD

KS

necip5270392

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
30
Cvp: AMD Software Ayarları Ne Olmalı ?!

Merhabalar Hocam Ekran Kartı Yazılımındaki (AMD Radeon Software) GPU İş Yükü Kısmını Ekran Karları Yapmak Mı Daha İyi Yoksa Bilgi İşlem Yapmak Mı Daha İyi Acaba Bunu Sormak İstemiştim De.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146

AMD ekran kartlarındaki detay ayarları bilemiyorum. YouTube veya Google araması yaparsanız şu şekilde Best AMD Radeon Software Settings gibi bir arama yabancı içeriklere bakabilirsiniz.

KS

necip5270392

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
30
RE: Cvp: AMD Software Ayarları Ne Olmalı ?!

Hocam Yaptım Ama Açıkçası İçime Sinmedi Bazı Ayarlar Birinde Farklı Birinde Yok onu Yapmayın Böyle Oluş LU Olur Ekran Kartınız Yanar Vsr Diyenler Falan Olduğundan Buraya Sormak İstedim

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146

Açıkçası bence hiçbir ayara dokunmanıza gerek yok. NVIDIA yada AMD fark etmiyor standart ayarlar ile yapamadığınız ama modifiye ayarlar ile yaptığınız bir şey olacağını sanmıyorum ki kendim de buna şahit olmadım hiç.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri