işlemciyi yükseltme sebebiniz nedirbiostar h610mh ana kartım var şuan i5 12400f takılı değiştirmek istiyorum i7 ile vs hangi modelleri takabilirim sizce yorumlarınızı rica edeceğim.
steam pubg oynuyorum ve düşük fps almaya başladım bunun için, ekran kartım amd 6650xtişlemciyi yükseltme sebebiniz nedir
hangi ekran kartını kullanıyorsunuz
O anakartla max i5 olani kullanabilirsin mosfetler izin vermezsteam pubg oynuyorum ve düşük fps almaya başladım bunun için, ekran kartım amd 6650xt
hangi i5 tavsiye edersiniz peki ?O anakartla max i5 olani kullanabilirsin mosfetler izin vermez
öncelikle değiştirme amacınız nehangi i5 tavsiye edersiniz peki ?
ekran kartım amd 6650xt artık yetmediğini düşünüyorum, 16gb ram varöncelikle değiştirme amacınız ne
siz hangi ekran kartını kullanıyorsunuz
yetmediğini mi düşünüyorsunuz
sadece işlemci belirmeyin
elinizdeki ekran kartını rami belirtin
ve değiştirme ihtiyacı duymanızdaki sebebi belirtin ki daha mantıklı tavsiyede bulunalım
o işlemcinin 6650xt ye yetmeme gibi bir durumu yokekran kartım amd 6650xt artık yetmediğini düşünüyorum, 16gb ram var
oyunlarda düşük fps almaya başladım pubg de onun içino işlemcinin 6650xt ye yetmeme gibi bir durumu yok
daha üstü işlemci daha fazla performans verir mi elbetteki verir
ama o ekran kartı için o işlemciden daha yüksek bir işlemci almak çok ta mantıklı değil
daha iyi bir performans almak istiyorsanız tamamen pc değiştirin diyorsunuzo işlemcinin 6650xt ye yetmeme gibi bir durumu yok
daha üstü işlemci daha fazla performans verir mi elbetteki verir
ama o ekran kartı için o işlemciden daha yüksek bir işlemci almak çok ta mantıklı değil
yanioyunlarda düşük fps almaya başladım pubg de onun için
daha iyi bir performans almak istiyorsanız tamamen pc değiştirin diyorsunuz![]()
sistemimi az çok biliyorsunuz sizce ne kadara satabilirim ?yani
ayrıca bu saatten sonra 12400f işlemcili bir sisteme güncelleme yapacak olsam ekran kartını da daha güçlü yaparım
zaten en çok para tutan iki ürünü güncelleme yapmak yerine
satarım sistemimi daha yeni nesil işlemci ve ekran kartı kanadında daha güçlü bir sistem bakarım
yani
ayrıca bu saatten sonra 12400f işlemcili bir sisteme güncelleme yapacak olsam ekran kartını da daha güçlü yaparım
zaten en çok para tutan iki ürünü güncelleme yapmak yerine
satarım sistemimi daha yeni nesil işlemci ve ekran kartı kanadında daha güçlü bir sistem bakarım