Soru RTX 5070 İnno3D Aldım Iyi Midir?

Thingsss

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
91
Arkadaşlar selam. INNO3D RTX 5070 aldım dün Galax almıştım iptal ettim. Vade farksız 3 taksit ile N11'de 26.350 TL gibi bir fiyata aldım. Soğutması Galax modeline göre çok mu kötü? Yardımcı olursanız bilgisi olan varsa sevinirim.

kadir cann

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
31
Arkadaşlar selam. INNO3D RTX 5070 aldım dün Galax almıştım iptal ettim. Vade farksız 3 taksit ile N11'de 26.350 TL gibi bir fiyata aldım. Soğutması Galax modeline göre çok mu kötü? Yardımcı olursanız bilgisi olan varsa sevinirim.
INNO3D kötü bir marka değil ama ben olsam Galax alırdım

solaris

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
499
Güle güle , iyi günlerde kullanın...
diğer marka ve modeller fiyatlandırma: Yüksek
Galax durumu anlatmışsınız.... Negative..

5070 için Türkiye fiyatlandırmalarında, fırsatçılar yüzünden yüksek seyrederken. İmkanlarınaza uygun düşük bir fiyatlandırma yakalamışsınız. Değerlendirmişsiniz....

Bilmem kimin blog veya youtube performans-soğutma değerlendirmelerine girip birtakım ütopyalara bakmaya gerek yok.

Direk Resmi sitesi özellikleri:
Sanıyorum; TWIN X2 OC modelini aldınız,

Kullanmaya başlayın ve zevkini çıkarın.
Orada bir yazılımı göze çarpıyor. Bir indrip bakarsınız. Grafik arayüzü ve okumalara.. Bir süre gözlemlersiniz.

Kasa hava akımı ve önümüzdeki yaz sıcaklıkları buna göre ayarlamalar yaparsınız.
Zaten yeni başlayan olmayıp, tecrübeli olduğunuz anlaşılıyor.....

KS

Thingsss

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
91
Güle güle , iyi günlerde kullanın...
diğer marka ve modeller fiyatlandırma: Yüksek
Galax durumu anlatmışsınız.... Negative..

5070 için Türkiye fiyatlandırmalarında, fırsatçılar yüzünden yüksek seyrederken. İmkanlarınaza uygun düşük bir fiyatlandırma yakalamışsınız. Değerlendirmişsiniz....

Bilmem kimin blog veya youtube performans-soğutma değerlendirmelerine girip birtakım ütopyalara bakmaya gerek yok.

Direk Resmi sitesi özellikleri:
Sanıyorum; TWIN X2 OC modelini aldınız,

Kullanmaya başlayın ve zevkini çıkarın.
Orada bir yazılımı göze çarpıyor. Bir indrip bakarsınız. Grafik arayüzü ve okumalara.. Bir süre gözlemlersiniz.

Kasa hava akımı ve önümüzdeki yaz sıcaklıkları buna göre ayarlamalar yaparsınız.
Zaten yeni başlayan olmayıp, tecrübeli olduğunuz anlaşılıyor.....
Aynen hocam öyle zaten 80 derecenin üstünü görmesin yeter klima açıyorum zaten odam da çok sıcak olduğun da, kasam Vento vg20a itopya da ki hava akışı da gayet iyi galiba pek bilmiyorum. Düşünceleriniz neler yani yorum yapmak gerekirse F/P Olarak iyi bir fiyat mıdır vade farksız 3 taksit.

solaris

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
499
Buradaki şartlara göre (Türkiye) iyi diyebiliyorum. Gidişat fiyatların daha da artacağı yönünde....Bu yüzden gönlünüzü ferah tutunuz....

ve artık bunun yerine, şu mu olmalıydı, bu olsa nasıl olurdu, ... şu modelde şu tür yorumlar var vb, vb.... Unutup, düşüncelerinizden uzaklaştırın...

Güle güle, iyi günlerde kullanmanız dileği ile....

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri