Arkadaşlar selam. INNO3D RTX 5070 aldım dün Galax almıştım iptal ettim. Vade farksız 3 taksit ile N11'de 26.350 TL gibi bir fiyata aldım. Soğutması Galax modeline göre çok mu kötü? Yardımcı olursanız bilgisi olan varsa sevinirim.
INNO3D kötü bir marka değil ama ben olsam Galax alırdımArkadaşlar selam. INNO3D RTX 5070 aldım dün Galax almıştım iptal ettim. Vade farksız 3 taksit ile N11'de 26.350 TL gibi bir fiyata aldım. Soğutması Galax modeline göre çok mu kötü? Yardımcı olursanız bilgisi olan varsa sevinirim.
vade farksız 3 taksit fırastı sunmuyor galax ve 28'e satılıyor.INNO3D kötü bir marka değil ama ben olsam Galax alırdım
Sunuyor da fiyat 29.000 oluyor. 26.350'ye 3 ay vade farksız aldım. 27.000 Olsaydı n11'de beta plus yapardım.vade farksız 3 taksit fırastı sunmuyor galax ve 28'e satılıyor.
Aynen hocam öyle zaten 80 derecenin üstünü görmesin yeter klima açıyorum zaten odam da çok sıcak olduğun da, kasam Vento vg20a itopya da ki hava akışı da gayet iyi galiba pek bilmiyorum. Düşünceleriniz neler yani yorum yapmak gerekirse F/P Olarak iyi bir fiyat mıdır vade farksız 3 taksit.Güle güle , iyi günlerde kullanın...
diğer marka ve modeller fiyatlandırma: Yüksek
Galax durumu anlatmışsınız.... Negative..
5070 için Türkiye fiyatlandırmalarında, fırsatçılar yüzünden yüksek seyrederken. İmkanlarınaza uygun düşük bir fiyatlandırma yakalamışsınız. Değerlendirmişsiniz....
Bilmem kimin blog veya youtube performans-soğutma değerlendirmelerine girip birtakım ütopyalara bakmaya gerek yok.
Direk Resmi sitesi özellikleri:
Sanıyorum; TWIN X2 OC modelini aldınız,
Kullanmaya başlayın ve zevkini çıkarın.
Orada bir yazılımı göze çarpıyor. Bir indrip bakarsınız. Grafik arayüzü ve okumalara.. Bir süre gözlemlersiniz.
Kasa hava akımı ve önümüzdeki yaz sıcaklıkları buna göre ayarlamalar yaparsınız.
Zaten yeni başlayan olmayıp, tecrübeli olduğunuz anlaşılıyor.....