Ana monitörde tam ekran oyundayken 2. monitöre nasıl geçilir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

LustShot

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Arkadaşlar yeni monitör aldım oyundayken alt tab yapmadan işlerimi 2. monitörden yapmak için ama olmuyor alt tab yapınca oyun aşşağı iniyor bazı sitelerde çerçevesiz pencere modunda oynayın dıyorlar ama bazı oyunlarda pencere desteği yok nasıl yapıcam

KS

LustShot

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Borderless yani çerçevesiz oyun modunda oynamanız gerekli doğru. Bu özelliğin olmadığı oyunlarda https://github.com/Codeusa/Borderless-Gaming/releases bu yazılım ile oyunu Windows yani pendere moduna alıp o modu bu yazılım Borderless hale getirebiliyor. Bende kullanıyorum gayet kullanışlı bir yazılım.

dediğiniz uygulamayı denedim ama alt tab yapınca oyunda aşağı iniyor yada ben yapamadım nasıl kullanıcam anlatabilirmisiniz.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Uygulamayı çalışıtırıyorsunuz oyun ayarlarından oyunun Windows yani pencere moduna alıyorsunuz ve uygulamada açtığınızda çalışan uygulama ve oyunların olduğu bir liste var sol tarafta olan oyununuzu sağ tarafa alıyorsunuz o otomatik olarak pencereleri gizliyor ve ekrana sığdırıyor oyunu artık oyun Borderless Windowed yani pencere modu ama kenarlıklsız alanda çalışıyor.

KS

LustShot

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Uygulamayı çalışıtırıyorsunuz oyun ayarlarından oyunun Windows yani pencere moduna alıyorsunuz ve uygulamada açtığınızda çalışan uygulama ve oyunların olduğu bir liste var sol tarafta olan oyununuzu sağ tarafa alıyorsunuz o otomatik olarak pencereleri gizliyor ve ekrana sığdırıyor oyunu artık oyun Borderless Windowed yani pencere modu ama kenarlıklsız alanda çalışıyor.

eyw saolasın hallettim teşekkür ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri