anakart 4400mhz desteği var ama 2133 gözüküyor

kaan21

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
yeni anakart ve ram aldım anakart 4400mhz ram ise 3600 mhz pcyi yeni başlattım görev yöneticisinden ram mhzsine bakınca 2133 gözüküyordu sonra anakartın mhzsini sorguladum oda 2133 anakar asus prime b450-m II modeli anakart 4400 mhz desteklemesi gerekirken 2133 yazılımsal bir sorun olabilir mi

reflection

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
22
ankart desteklese bile işlemcinin izin verdiği bir maksimum ram hızı vardır.bios üzerinden bunu maksimum kaç hz destekliyorsa çıkarabilirsin. İşlemci model yazar mısın?

KS

kaan21

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ankart desteklese bile işlemcinin izin verdiği bir maksimum ram hızı vardır.bios üzerinden bunu maksimum kaç hz destekliyorsa çıkarabilirsin. İşlemci model yazar mısın?
ryzen 5500

maxsimuma nasıl çıkartıcam

reflection

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
22
dostum işlemcin 3.2000 kadar izin veriyor.şimdi anakart bios menüsüne giriceksin>ayarlar kurtama ve yeniden başlatma> gelişmiş başlatma>mavi ekranlı ayar menüsü> sorun giderme>uefı başlagıç>pc açılsın bios sayfası gelcek ilk gelen sayfada sol ortada bir seçenek var X.M.P> TIKLA profil 1 seç ordan çık. pc başlat bumm

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri