650 M-K da pcle yuvası 2 taneİkisininde desteklediği ram kapasitesi 96gb diye biliyorum.
M-R versiyon 7200MT/s destekliyor. Birbirine yakın anakartlar. İkiside iş görür.
Aldığım ram 5600 MHz zaten önemli olan diğer özellikleri bazı farklar var aradaİkisininde desteklediği ram kapasitesi 96gb diye biliyorum.
M-R versiyon 7200MT/s destekliyor. Birbirine yakın anakartlar. İkiside iş görür.
Seni etkileyebilecek 2 fark var ekran kartı giriş soketinin güçlendirilmiş olması ve M2 SSD soğutması.Başlıkta belirttiğim gibi
Acil cevap verebilir misiniz
İptal ettim yeni anakart bekleyeceğim inanın çok yardımcı oldunuz teşekkür ederimSeni etkileyebilecek 2 fark var ekran kartı giriş soketinin güçlendirilmiş olması ve M2 SSD soğutması.
Birde GEN5 SSD farkı var.
B650M-K PCle gen5 ssd destekliyor B650M-R PCle gen4 destekliyor. SSD gen 5 ise M-K tercih et yok değilse sorun olmaz zaten.Seni etkileyebilecek 2 fark var ekran kartı giriş soketinin güçlendirilmiş olması ve M2 SSD soğutması.
Birde GEN5 SSD farkı var.
SSD yi 500gb ve gen 4 e çekmiştim fiyat farkını kapatması için M-R gereksiz pahalı idi iptal ettim teşekkür ederim bilgilendirmeniz içinB650M-K PCle gen5 ssd destekliyor B650M-R PCle gen4 destekliyor. SSD gen 5 ise M-K tercih et yok değilse sorun olmaz zaten.
Hocam sistem için bütçen nedir farklı sistemler önerebiliriz.İptal ettim yeni anakart bekleyeceğim inanın çok yardımcı oldunuz teşekkür ederim![]()
27k fiyatlarında hocam normalde alacağım sistem buydu https://www.itopya.com/phoenix-4060...4060-8gb-16gb-ddr5-1tb-nvme-m2-ssd-gef_h27606Hocam sistem için bütçen nedir farklı sistemler önerebiliriz.
Yalnız bu sistemdeki ekran kartı bulk diyor. Kutusuz olarak olarak gelir. Ekran kartında bulk ibaresine dikkat edelim.27k fiyatlarında hocam normalde alacağım sistem buydu https://www.itopya.com/phoenix-4060...4060-8gb-16gb-ddr5-1tb-nvme-m2-ssd-gef_h27606
anakarti b650 M-K ve işlemciyi 7500f yapınca 27,400 e geliyordu sonra anakart stoğu bitti
Anladım hiç dikkat etmemiştim sistem öneriniz var mı acabaYalnız bu sistemdeki ekran kartı bulk diyor. Kutusuz olarak olarak gelir. Ekran kartında bulk ibaresine dikkat edelim.
Şuan piyasadaki sistemler var yeni sistem gelir mi ? Belli olmaz şuanki fiyatlara almak yerine yeni sistem beklemek arasında kaldım. Gelirse daha uyguna alınır. Gelmezse yılbaşından sonra gelirse fiyatlar ne olur bilemiyorum.Anladım hiç dikkat etmemiştim sistem öneriniz var mı acaba
Tamamdır galiba bekleyeceğim iyi akşamlarŞuan piyasadaki sistemler var yeni sistem gelir mi ? Belli olmaz şuanki fiyatlara almak yerine yeni sistem beklemek arasında kaldım. Gelirse daha uyguna alınır. Gelmezse yılbaşından sonra gelirse fiyatlar ne olur bilemiyorum.