anakart argb fan baglantı önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

halilshin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
selam arkadaşlar 
anakartı önce almıştım ama argb pin yuvası var sanıyordum ama yokmuş bundan kaynaklı aldıgım  rgb kasa baglantısını yapamadım fanları çalıştırmak adına bu durum için nasıl bi yöntem ile fanları etkinleşirebilirim..

teşekkürler şimdiden

anakartım: msı b450m-a pro max  
anakart modeli

aldıgım kasa  
linki

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Cvp: anakart argb fan baglantı önerisi

Kasa üzerinde kontrolcü varsa kontrolcü üzerinde Reset SW yada LED adında bir soket varsa. Kasa üzerindeki kontrolcüyü bu tuşlara bağladığınızda tuş ile RGB kontrolü yapılabilir.

Eğer yoksa böyle bir kontrolcü yada tuş o zaman fanların bağlantısı eğer özel bir LED bağlantısı soketinde değilse standart 3 Pin |.|| veya 4 Pin |||| bağlantıya sahipse buna göre bir RGB kontrolcü satın alınabilir. Kontrolcü gelişmiş bir üründe Corsair marka ürünler gibi USB üzerinden bağlanıp yazılım üzerinden RGB kontrolcü sağlanabilir. Yada daha ucuz ürünler ile kumandalı kontrol sağlanabilir.

KS

halilshin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
RE: Cvp: anakart argb fan baglantı önerisi

ugur.gozaydin' Alıntı:
Kasa üzerinde kontrolcü varsa kontrolcü üzerinde Reset SW yada LED adında bir soket varsa. Kasa üzerindeki kontrolcüyü bu tuşlara bağladığınızda tuş ile RGB kontrolü yapılabilir.

Eğer yoksa böyle bir kontrolcü yada tuş o zaman fanların bağlantısı eğer özel bir LED bağlantısı soketinde değilse standart 3 Pin |.|| veya 4 Pin |||| bağlantıya sahipse buna göre bir RGB kontrolcü satın alınabilir. Kontrolcü gelişmiş bir üründe Corsair marka ürünler gibi USB üzerinden bağlanıp yazılım üzerinden RGB kontrolcü sağlanabilir. Yada daha ucuz ürünler ile kumandalı kontrol sağlanabilir.

hocam kasada kontrolcu yok ondan kaynaklı bu ürünü aldım 4 pin baglantısı var diye ama benım fanların 4 pinli giriş ucuya uymadı farkli bi şekilde ayarlama olasılıgı nedir yoksa fanların pin giriş uçlarina uygun bulabilirmiyimki piyasada

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Cvp: anakart argb fan baglantı önerisi

Fanların RGB uçlarının görselini paylaşın duruma göre öneri yapayım size.

KS

halilshin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
RE: Cvp: anakart argb fan baglantı önerisi

ugur.gozaydin' Alıntı:
Fanların RGB uçlarının görselini paylaşın duruma göre öneri yapayım size.

hocam ilgin için teşekkürler hallettim fan durumunu kasa içerisinde fanlararı birleştiridikleri kablo yapasında eksik varmış orayı tamamlayınca çalıştı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri