Anakart bağlantısı sorunu

Furkan0315

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Öncelikle merhaba bu giriş yeri için güç kaynağımdan 2 tane 8 pin girişli kablo var hangisini takacağımı bilmiyorum kablonun bir tanesinde CPU yazıyor 8 pin birleşik bir tanesinde ise Pcle yazıyor o da 6+2 pin girişli ikiside oluyor fakat hangisini takmam gerektiğini bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.

https://hizliresim.com/VXqegD

KS

Furkan0315

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Enes Değirmenci' Alıntı:
Merhaba CPU olan kabloyu  takmanız gerekiyor. İşlem bu kadar :)
 Çok teşekkür ederim birşey daha sormak istiyorum eğer sorun olmazsa şimdi işlemcinin fanına macun sürülü geldi ama biraz az geldi gözüme bende ayrıyeten macun almıştım şimdi fanda bu macun varken aldığım macundan üstüne sürsem sıkıntı olur mu yoksa o fandaki macunu temizleyip mi sürmeliyim yani iki farklı macun karıştırılırsa sorun yaratır mı ?

Enes Değirmenci' Alıntı:
Merhaba CPU olan kabloyu  takmanız gerekiyor. İşlem bu kadar :)
 Çok teşekkür ederim birşey daha sormak istiyorum eğer sorun olmazsa şimdi işlemcinin fanına macun sürülü geldi ama biraz az geldi gözüme bende ayrıyeten macun almıştım şimdi fanda bu macun varken aldığım macundan üstüne sürsem sıkıntı olur mu yoksa o fandaki macunu temizleyip mi sürmeliyim yani iki farklı macun karıştırılırsa sorun yaratır mı ?

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri