Anakart değişikliği

rainbow

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba arkadaşlar benim bilgisayarla ilgili bazen ilk açılışta ekrana görüntünün geç gelmesi gibi bir problemim vardı geçtiğimiz günlerde bununla ilgili bir konu açmıştım sizde önerilerde bulunmuştunuz bende nihayetinde anakartı değiştirmeyi düşündüğümü yazmıştım şimdi elimdeki işlemci(AMD RYZEN 5 3600X), Ram(CORSAIR VENGEANCE 2*8 16GB CL16 RGB PRO), ve ekran kartı(MSİ Radeon rx5600xt) takmayı düşündüğüm anakart (MSI MEG X570 Ace DDR4 AM4) ile ilgili görüşlerinizi almak istiyorum.

Enes Yavuz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Bu anakart yerine B550 Asus ROG F tercih edebilirsiniz 13-14 Ekimde Amazon sitesini takip edin indirime girebilir.Güçlü ve çok dolu bir B550 anakart işinizi görecektir.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Seçtiğiniz işlemciler için gereksiz pahalı bir anakart düşünmüşsünüz o anakartı alacaksanız minimum 3900X bir işlemci almanız gerek ve o işlemciye OC düşünmeniz gerek. Enes 'in önerdiği ASUS ROG B550 F modelini veya Wifi versiyonunu alabilirsiniz fazlasıyla işinizi hem OC işinde hem de diğer ihtiyaçlarda görür.

KS

rainbow

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Benim tereddütte kaldığım konu ekran kartı msi uyum sorunu yaşarmıyım asus [size=x-large]ROG STRIX B550-F GAMING [/size]anakartla ?

Enes Yavuz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
RGB Senkronizasyonu ASUS Anakart üzerinden yapabilirsiniz.Bir sorun çıkmayacaktır.ARMOURY CREATE uygulaması size yardımcı olacaktır.

KS

rainbow

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Peki sizin önermiş olduğunuz ROG STRIX B550-F GAMING ana kartın uyumluluk listesinde bendeki corsair  vengeance 2*8 rgb pro ram ler bulunuyormu

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
ASUS ürün ailesi ile Corsair arasında RGB konusunda bir işbirlik var sadece ASUS ve Corsair markası kendi arasında senkron olabiliyor. Yani sorun yaşamazsınız ASUS ve Corsair RGB si konusunda Enes zaten size gerekenleri söylemiş.

Enes Yavuz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Bu arada MSI ekran kartınız ile Asus anakartınızla beraber oluşacak RGB Senkronizasyonda MSI kart buna dahil olmaz.RGB bir senkronizasyon önemli ise eğer ASUS ekran kartı satın almalısınız.

KS

rainbow

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Bilgisayar firması

Meraba arkadaşlar bir konuda fikrinize ihtiyacım var bilgisayar parçası almak istiyorum fakat çoğu firmada stok problemi var fakat vizyon bilgisayar firmasında aradığım ürün bulunuyor ama firma güvenilir bir firmamı onu bilemiyorum fikri olan varsa cevap yazabilirmi firma kadıköy yazıcıoğlu iş hanında.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri