Daha önce sistem toplama hatası diye konu acmıstım bir arkadasın tavsiye ile sistemime daha düsük bir ryzen işlemci ile acıldı ve bios güncellendi
Ama simdi sorun ekran kartı görüntü vermiyor ve bilgisayarcı ekran kartın sistemin ile özellikle anakart ile uyumsuz dedi
Arastırdım ama bu sekilde bir konu hiç bulamadım, baskaları da böyle sacma sey olamaz dedi ama sonucta bilgisayarım görüntü vermiyor,
Sistemim asagıdaki gibi,
Simdi benim sorunum su , yeni ekran kartı alacagım yine 2. el ama nasıl bilecegim calısıp calısmadıgını
Ya da bu sistem neden calısmıyor
Bu arada sistemi ben kurdum ekran kartı hariç bütün parçalar sıfır sadece ekran kartı 2. el ama ekran kartında sorun yok bilgisayarcı onuda test etti
Yardım ve önerilerinizi bekliyorum
Ama simdi sorun ekran kartı görüntü vermiyor ve bilgisayarcı ekran kartın sistemin ile özellikle anakart ile uyumsuz dedi
Arastırdım ama bu sekilde bir konu hiç bulamadım, baskaları da böyle sacma sey olamaz dedi ama sonucta bilgisayarım görüntü vermiyor,
Sistemim asagıdaki gibi,
| MSI MAG B550 Tomahawk AM4 DDR4 5100(OC) HDMI DP M.2 USB3.2 RGB ATX Anakart |
| AMD Ryzen™ 7 5700X |
| GSKILL 32GB (2x16GB) RipjawsV DDR4 3600MHz CL18 1.35V Dual Kit Ram |
| Samsung PCIe 4.0 NVMe™ M.2 SSD 980 PRO, Dahili Katı Hal Sürücüsü, 1 TB, 80.15 x 22.15 x 2.38 (mm) |
| Gigabyte Radeon RX580 8G 256bit |
| MSI MPG A750GF White 750W 80+ Gold Power Supply - Beyaz |
| MSI MAG FORGE 100R TEMPERED GLASS 2x120mm ARGB FANLI MidT ATX KASA |
| COOLER MASTER MASTERLIQUID ML240L V2 2x120mm RGB LED SIVI SOĞUTMA SİSTEMİ |
Simdi benim sorunum su , yeni ekran kartı alacagım yine 2. el ama nasıl bilecegim calısıp calısmadıgını
Ya da bu sistem neden calısmıyor
Bu arada sistemi ben kurdum ekran kartı hariç bütün parçalar sıfır sadece ekran kartı 2. el ama ekran kartında sorun yok bilgisayarcı onuda test etti
Yardım ve önerilerinizi bekliyorum