Anakarttaki elektriği boşaltmak için bios pilini çıkarıp elektrik bağlantısını kesip biraz açma tuşuna basılı tut sonra tekrar dene. Bir keresinde bana da olmuştu eski bir kasada böyle bir olay, 50 kere sök tak yaptım, tornavida ile dokundum olmadı, tepki yok, sonra bir dokunuşumda kendi kendine açıldı, o günden beridir sorunsuz çalışıyor.Merhabalar Anakartımı Değiştim Anakartım Üzerindeki Bilgilere göre bağlantıyı yapıyorum pc yine açılmıyor torna vida ile bile açamadım
Hocam Durduk Yere Psu Patladı Psu Open Yaptım Pat etti Yeni Bir psu alıcam fakat 530w normal bi psu mu alayım yoksa 450w 80 plus psumu hangisi daha iyidir veya normal bi 450w yeterli olurmu i3 2120 rx 570 işlemciAnakarttaki elektriği boşaltmak için bios pilini çıkarıp elektrik bağlantısını kesip biraz açma tuşuna basılı tut sonra tekrar dene. Bir keresinde bana da olmuştu eski bir kasada böyle bir olay, 50 kere sök tak yaptım, tornavida ile dokundum olmadı, tepki yok, sonra bir dokunuşumda kendi kendine açıldı, o günden beridir sorunsuz çalışıyor.
Alabiliyorsan 550w al. Sen psu deyince aklıma geldi, rastgele bir kasadan psu söküp onu taktıydık da çalıştıydı benim denediğim. Senin psunun patlayarak ifade etmesi daha hızlı olmuş. Biz günlerce boş zamanımızda kurcaladıydık orasını burasını söke sökeHocam Durduk Yere Psu Patladı Psu Open Yaptım Pat etti Yeni Bir psu alıcam fakat 530w normal bi psu mu alayım yoksa 450w 80 plus psumu hangisi daha iyidir veya normal bi 450w yeterli olurmu i3 2120 rx 570 işlemci