Patlamış mi o ?Arkadaşlar böyle bir sorun yaşadım. Bilgisayar calısmıyor. Ne yapmam lazım? İade kabul edilir mi?
Vida sıkma yerine bakPatlamış mi o ?
Vida sıkma yerine bak
Dün yaptım bugün geldiŞimdi bu kargo siparişini ne zaman? Yaptın ne zaman? elline ulaştı müşteri hizmetleri ile iletişime geçtin mi? Mesela.
Sorun nasıl oluştu?Dün yaptım bugün geldi
Müşteri hizmetleri ile iletişime geçtin mi? Durumu anlattın mı?Dün yaptım bugün geldi
Monte ederkenSorun nasıl oluştu?
Ne yaptin yani monte ederken ?Monte ederken
Yok gecmedim durum zaten benim suçumMüşteri hizmetleri ile iletişime geçtin mi? Durumu anlattın mı?
Elimde düzgün vida yoktu yalama oldu onla uğraştım ondan sonra olduNe yaptin yani monte ederken ?
Bu hatta nasıl? Meydana geldi peki ne yaptın da bu şekilde oldu.Yok gecmedim durum zaten benim suçum
Elimde düzgün vida yoktu yalama oldu onla uğraştım ondan sonra olduBu hatta nasıl? Meydana geldi peki ne yaptın da bu şekilde oldu.
Vida ile ana katın açılmama gibi bir durumu söz konusu değil ki, Kardeşim konuya da '' Bilgisayar açılmıyor '' demişsin.Elimde düzgün vida yoktu yalama oldu onla uğraştım ondan sonra oldu
Sorun aslında sadece çizik mi yoksa anakart tamamen mi bozuldu?Elimde düzgün vida yoktu yalama oldu onla uğraştım ondan sonra oldu
Bu arada anakart kutusunda uygun vidalar vardır her zaman yada kasadaElimde düzgün vida yoktu yalama oldu onla uğraştım ondan sonra oldu
Yoktu sadece o fotoğrafta sorunSorun aslında sadece çizik mi yoksa anakart tamamen mi bozuldu?
Bu arada anakart kutusunda uygun vidalar vardır her zaman yada kasada
Hiç çalışmıyor mu yani ?Yoktu sadece o fotoğrafta sorun
Yok çalışmıyor ethernet ışığı yanıyor ama onu anlamadımHiç çalışmıyor mu yani ?
Yani bi destek talebi açın belki tamire para alırlar yaparlarYok çalışmıyor ethernet ışığı yanıyor ama onu anlamadım