ANAKART İŞLEMCİ EKRAN KARTI VE SSD

Vasto Lorde ON

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba,
yeni toplamış olduğum ve siparişini verdiğim anakart (Gigabyte B450M S2H V2 AMD B450 DDR4 3600MHz ATX) v2 version Bu anakartı Samsung 970 Evo Plus 250GB 3500MB-2300MB/s NVMe M.2 SSD
ile birlikte kullanacağım fakat anakartın sitesinde m.2 sata ssd kullanımı için sadece bazı işlemciler ile uyumlu olduğu yazıyor bu ssd nvme olduğu için uygun heralde ama yine'de emin olmak istiyorum beraberinde kullanacağım diğer parçalar 
Ryzen 5 2600x
xfx rx 580 8gb ekran kartı
corsair 3200mhz ram 2x8 
samsung 970 evo plus 250gb sadece ssd kullanacağım sistemde
Anakartın site linki https://www.gigabyte.com/Motherboard/B450M-S2H-V2-rev-10#kf

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Oradaki not eski işlemciler için düşülmüş bir not zaten aşağıda hangi işlemciler için düşüldüğü belirtilmiş. Sizin işlemciniz için sorun yok alabilirsiniz.

KS

Vasto Lorde ON

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
* AMD Athlon ™ 200 serisi / 7. Nesil A serisi veya Athlon ™ APU kullanıldığında sadece M.2 SATA SSD'leri destekler. Bu şekilde yazıyor söylediğinize göre ssd destekliyor anlıyorum fakat benim anladığım bu işlemcileri kullanım halinde sadece m.2 sata ssd desteklediği yönünde ayrıca herhangi bir parça'da uyumsuzluk falan yoksa çok güzel gerçekten ssd hızını'da tam verimli olarak kullanımına izin veriyorsa kart çok iyi çok teşekkür ederim değerli yorumunuz için msi b450 ile bu kart arasın'da kalmıştım iyi ki bu kartı almışım diyebiliyorum o halde

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
M.2 tipinde SATA SSD diskler var mSATA diye geçiyorlar. O diskler kullanılabilir deniyor o uyarıdaki işlemciler kullanılırsa. Bunun dışında sizin sisteminiz ile alakalı bir sorun söz konuzu değil.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri