Fiyat/Performans Anakart Işlemci Ve Ram Değiştirmek Istiyorum Yardımlarınız Lazım

Templeton

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
İşlemci
i7-3770
Ekran Kartı
gtx 1050ti
Selamlar elimde h61 anakart i7-3770 işlemci 1600mhz 16(8-8)ram var bunları satıp daha iyi bi sisteme geçmek istiyorum ama bazı sorular var aklımda;

ekran kartım 1050ti ve değiştirmek istemiyorum 400w psuya sahibim değiştirme nedenim oyunlarda işemcim yetersiz kalması işlemcim sonuna kadar kullanılırken 100 lere kadar çıkıyor ama ekran kartımın yarısı bile kullanılmıyor elimdekileri sattıktan sonra üzerine az miktar ekleyip yapmak istiyorum bütçem biraz kısıtla yani şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim

kronik

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
18
Selamlar elimde h61 anakart i7-3770 işlemci 1600mhz 16(8-8)ram var bunları satıp daha iyi bi sisteme geçmek istiyorum ama bazı sorular var aklımda;

ekran kartım 1050ti ve değiştirmek istemiyorum 400w psuya sahibim değiştirme nedenim oyunlarda işemcim yetersiz kalması işlemcim sonuna kadar kullanılırken 100 lere kadar çıkıyor ama ekran kartımın yarısı bile kullanılmıyor elimdekileri sattıktan sonra üzerine az miktar ekleyip yapmak istiyorum bütçem biraz kısıtla yani şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim
şu an için elinizde var olan nakit nedir

kronik

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
18
ya 1k var diyelim o kadar bütçem yok maasef zorlasam 1.5 olabilir benim planım elimdekileri sattıktan sonra maalesef
elinizdeki işlemci anakart ram i satsanız
üstüne 1500 ekleseniz

alacağınız ürünleri sıfır alacaksanız anca işlemcisini alırsınız
belki yanına 8 gb ddr 4 ram
yani anakart kanadında daha extra nakite ihtiyacınız olur

KS

Templeton

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
elinizdeki işlemci anakart ram i satsanız