Anakart Lazım Gerek

SirSS

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Agalar şimdi ryzen 5 7600 ve rx 7700xt siparişlerim elime ulaştı. Bunları bir araya getirmek için bana bi anakart lazım. Asus Prime A620M-A-CSM anakart gözüme bi cazip gözüktü. Görüş ve önerilerinizi bekliyorum. Anakartlar hakkında çok bilgim yok.

Son düzenleme:

AgahBey

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
94
Öncelikle işlemci modelini sanırım yanlış yazdınız. Ryzen 5 7600 olabilir mi ?

Anakart standart kullanımda üzmez ama ne fiyattan aldığınız çok önemli. 4600₺ bandında aldıysanız çok yakın fiyatlarda TUF Modeli çok daha iyi bir seçim olurdu. Haricinde hayırlı olsun.

KS

SirSS

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Öncelikle işlemci modelini sanırım yanlış yazdınız. Ryzen 5 7600 olabilir mi ?

Anakart standart kullanımda üzmez ama ne fiyattan aldığınız çok önemli. 4600₺ bandında aldıysanız çok yakın fiyatlarda TUF Modeli çok daha iyi bir seçim olurdu. Haricinde hayırlı olsun.
Evet yanlış yazmışım farkedince düzelttim tekrar. 4700 tl şuan satın alırsam, tuf modeli daha hoş gözüküyor. Özelliklerinin farkı hakkında hiç bir fikrim yok ama tuf a620 plusun daha iyi olduğuna eminim diyebilirim

AgahBey

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
94
TUF modelin ethernet çıkışı 2.5Gb, aydınlatma var ve display port çıkışı 2 adet. Veri kalan özellikler benzer. Fiyatları birebir yakınken bu sebeple TUF alırdım.

KS

SirSS

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
TUF modelin ethernet çıkışı 2.5Gb, aydınlatma var ve display port çıkışı 2 adet. Veri kalan özellikler benzer. Fiyatları birebir yakınken bu sebeple TUF alırdım.
Tufun plus wifi modelinin fiyatı 5008 tl direkt bunu satın alıyorum. 300 liraya bluetooth ve wifi sahibi de olmuş olurum. En basitinden birer usb almak istesem wifi ve bluetooth için yine 300 500 tutacak

AgahBey

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
94
Tufun plus wifi modelinin fiyatı 5008 tl direkt bunu satın alıyorum. 300 liraya bluetooth ve wifi sahibi de olmuş olurum. En basitinden birer usb almak istesem wifi ve bluetooth için yine 300 500 tutacak
Asus TUF modelleri ilerde satarken baz modellerinden daha hızlı bir piyasası olması da ayrıca bir avantaj. Bu sebeple ben 3000 civarında anakart alacak olsam hiç kasmam. Alır geçerim ama 4700 liraya çıkarsam 100-200 daha fazla verip daha dolu modellere bakar alırım.

Uygun kartın varsa şimdi al iki ay sonra seçeneği ile mis gibi olur.

KS

SirSS

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Asus TUF modelleri ilerde satarken baz modellerinden daha hızlı bir piyasası olması da ayrıca bir avantaj. Bu sebeple ben 3000 civarında anakart alacak olsam hiç kasmam. Alır geçerim ama 4700 liraya çıkarsam 100-200 daha fazla verip daha dolu modellere bakar alırım.
Tuf modelleri hiç aklımda yoktu sağolasın çok teşekkür ediyorum

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri