Pc kapatınca anakartın ledi yanmaya devam ediyor. Bios ayarlarından kapatıyorum fakat tekrar kendi kendine aktif oluyor.
Ana kartın modeli nedir.?Pc kapatınca anakartın ledi yanmaya devam ediyor. Bios ayarlarından kapatıyorum fakat tekrar kendi kendine aktif oluyor.
Asus tuf gaming H770 pro wifiAna kartın modeli nedir.?
Biosta Auro On / Off yapmıştınız dimi?Asus tuf gaming H770 pro wifi
Evet yapiyorum kaydedip cikiyorum tekrar on oluyorBiosta Auro On / Off yapmıştınız dimi?
Armoury create, veya ai suite 3 gibi bir anakartın programını kullanıyor musun? Genelde orda da anakart aydınlatması ayarı oluyor. O tekrar açıyor olabilir.Evet yapiyorum kaydedip cikiyorum tekrar on oluyor
Evet yuklu. Tamamdir ordanda bi kontrol edeyim yazarim sonucu buraya. Tesekkur ederimArmoury create, veya ai suite 3 gibi bir anakartın programını kullanıyor musun? Genelde orda da anakart aydınlatması ayarı oluyor. O tekrar açıyor olabilir.
BeceremedimArmoury create, veya ai suite 3 gibi bir anakartın programını kullanıyor musun? Genelde orda da anakart aydınlatması ayarı oluyor. O tekrar açıyor olabilir.
Benim anakartımda Ai Suite 3'de lightning control kısmı var. Ordan anakart ışığının yanıp söneceğini mi, sabit mi kalacağını, yoksa kapalı mı olacağını değiştirebiliyorum. Senin anakartın da Ai Suite 3'ü var.Beceremedim![]()
var ama lighting control kısmı yok ya da ben göremedim. Ekran görüntüsü paylaşabilir misin?Benim anakartımda Ai Suite 3'de lightning control kısmı var. Ordan anakart ışığının yanıp söneceğini mi, sabit mi kalacağını, yoksa kapalı mı olacağını değiştirebiliyorum. Senin anakartın da Ai Suite 3'ü var.
Program kurulu değil kullanmıyorum ama aşağıdaki ile benzer bir ekran var. Benim anakart ışığı sadece kırmızı olduğundan, sabit, yanıp sönmeli ve kapalı var bu ekranda sadece. Lightning Control yerine Aura gibi bir kısımda olabilir.var ama lighting control kısmı yok ya da ben göremedim. Ekran görüntüsü paylaşabilir misin?
Evet bu yok bende yani bulamiyorum. Musait oldugumda bunun uzerinden arastiracagim tesekkur ederim yardimin icinProgram kurulu değil kullanmıyorum ama aşağıdaki ile benzer bir ekran var. Benim anakart ışığı sadece kırmızı olduğundan, sabit, yanıp sönmeli ve kapalı var bu ekranda sadece. Lightning Control yerine Aura gibi bir kısımda olabilir.
Program kurulu değil kullanmıyorum ama aşağıdaki ile benzer bir ekran var. Benim anakart ışığı sadece kırmızı olduğundan, sabit, yanıp sönmeli ve kapalı var bu ekranda sadece. Lightning Control yerine Aura gibi bir kısımda olabilir.
Ai Suite 3'de yan menü de neler var? Armoury Create de Aura Sync de anakart ile ilgili bir bölüm yok mu?
Ai Suite 3'de yan menü de neler var? Armoury Create de Aura Sync de anakart ile ilgili bir bölüm yok mu?
Armoury Create'de Aygıtları Eşitle kısmında tümünü seç tikini kaldırıp, sadece anakartı kapatınca kapanmıyor mu? Siz anakart ledini neden kaptmak istiyorsunuz? Sadece kapatınca mı yanmasın istiyorsunuz? Eğer öyleyse ona zaten bir çözüm yok bildiğim kadarıyla. Ya çalışır-çalışmaz hep yanar, yada hep kapalı olur. Bilgisayarı zaten hiç bir ışığı yanmıyor diye o şekilde bırakmayın kullanmadığınız zaman, gece vs. Ya psu anahtarından kapayın yine, yada anahtarlı bir priz alın psuya uzanmak zor geliyorsa. Aksi takdirde anakart gece gündüz elektrikte kalır, akım oynasa, fazla voltaj gelse anakart yanar gider.
Arkadan kapatincada isik yaniyorArmoury Create'de Aygıtları Eşitle kısmında tümünü seç tikini kaldırıp, sadece anakartı kapatınca kapanmıyor mu? Siz anakart ledini neden kaptmak istiyorsunuz? Sadece kapatınca mı yanmasın istiyorsunuz? Eğer öyleyse ona zaten bir çözüm yok bildiğim kadarıyla. Ya çalışır-çalışmaz hep yanar, yada hep kapalı olur. Bilgisayarı zaten hiç bir ışığı yanmıyor diye o şekilde bırakmayın kullanmadığınız zaman, gece vs. Ya psu anahtarından kapayın yine, yada anahtarlı bir priz alın psuya uzanmak zor geliyorsa. Aksi takdirde anakart gece gündüz elektrikte kalır, akım oynasa, fazla voltaj gelse anakart yanar gider.
Arkadan kapatınca da yanması imkansız ya. Anakarttaki elektrik boşalana kadar yanar, maksimum 30-40 sn sonra söner.Arkadan kapatincada isik yaniyorpc kapatinca anakartin ledi kapansin istiyorum sadece. Pcyi acinca tekrar acilsin led. Bu sekilde istiyorum
Ya ilk defa kasa topladim nedense zorladiArkadan kapatınca da yanması imkansız ya. Anakarttaki elektrik boşalana kadar yanar, maksimum 30-40 sn sonra söner.