Soru Anakart Led Sorunu

SupremeKalel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
103
Pc kapatınca anakartın ledi yanmaya devam ediyor. Bios ayarlarından kapatıyorum fakat tekrar kendi kendine aktif oluyor.

KS

SupremeKalel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
103
Benim anakartımda Ai Suite 3'de lightning control kısmı var. Ordan anakart ışığının yanıp söneceğini mi, sabit mi kalacağını, yoksa kapalı mı olacağını değiştirebiliyorum. Senin anakartın da Ai Suite 3'ü var.
var ama lighting control kısmı yok ya da ben göremedim. Ekran görüntüsü paylaşabilir misin?

Rediron

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
635
var ama lighting control kısmı yok ya da ben göremedim. Ekran görüntüsü paylaşabilir misin?
Program kurulu değil kullanmıyorum ama aşağıdaki ile benzer bir ekran var. Benim anakart ışığı sadece kırmızı olduğundan, sabit, yanıp sönmeli ve kapalı var bu ekranda sadece. Lightning Control yerine Aura gibi bir kısımda olabilir.

Ekli dosyalar

• 1654698364719.png
    1654698364719.png
    158.1 KB · Görüntüleme: 5
KS

SupremeKalel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
103
Program kurulu değil kullanmıyorum ama aşağıdaki ile benzer bir ekran var. Benim anakart ışığı sadece kırmızı olduğundan, sabit, yanıp sönmeli ve kapalı var bu ekranda sadece. Lightning Control yerine Aura gibi bir kısımda olabilir.
Evet bu yok bende yani bulamiyorum. Musait oldugumda bunun uzerinden arastiracagim tesekkur ederim yardimin icin

KS

SupremeKalel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
103
Ekran görüntüsü 2023-10-14 233904.png
Ekran görüntüsü 2023-10-14 233449.png
Ekran görüntüsü 2023-10-14 233839.png

Rediron

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
635
Armoury Create'de Aygıtları Eşitle kısmında tümünü seç tikini kaldırıp, sadece anakartı kapatınca kapanmıyor mu? Siz anakart ledini neden kaptmak istiyorsunuz? Sadece kapatınca mı yanmasın istiyorsunuz? Eğer öyleyse ona zaten bir çözüm yok bildiğim kadarıyla. Ya çalışır-çalışmaz hep yanar, yada hep kapalı olur. Bilgisayarı zaten hiç bir ışığı yanmıyor diye o şekilde bırakmayın kullanmadığınız zaman, gece vs. Ya psu anahtarından kapayın yine, yada anahtarlı bir priz alın psuya uzanmak zor geliyorsa. Aksi takdirde anakart gece gündüz elektrikte kalır, akım oynasa, fazla voltaj gelse anakart yanar gider.

KS

SupremeKalel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
103
Armoury Create'de Aygıtları Eşitle kısmında tümünü seç tikini kaldırıp, sadece anakartı kapatınca kapanmıyor mu? Siz anakart ledini neden kaptmak istiyorsunuz? Sadece kapatınca mı yanmasın istiyorsunuz? Eğer öyleyse ona zaten bir çözüm yok bildiğim kadarıyla. Ya çalışır-çalışmaz hep yanar, yada hep kapalı olur. Bilgisayarı zaten hiç bir ışığı yanmıyor diye o şekilde bırakmayın kullanmadığınız zaman, gece vs. Ya psu anahtarından kapayın yine, yada anahtarlı bir priz alın psuya uzanmak zor geliyorsa. Aksi takdirde anakart gece gündüz elektrikte kalır, akım oynasa, fazla voltaj gelse anakart yanar gider.
Arkadan kapatincada isik yaniyor 😂 pc kapatinca anakartin ledi kapansin istiyorum sadece. Pcyi acinca tekrar acilsin led. Bu sekilde istiyorum

KS

SupremeKalel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
103
Arkadan kapatınca da yanması imkansız ya. Anakarttaki elektrik boşalana kadar yanar, maksimum 30-40 sn sonra söner.
Ya ilk defa kasa topladim nedense zorladi 😂 bide msiye alisigim asus tuhaf geldi arayuzu uygulamasi falan. Tamamdir o zaman bu sekilde yaparim tesekkur ederim

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri