ANAKART MARKASINI BULAMIYORUM

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,330
Model
H510-TP cıkan sonuç
Gene aynı sonuç çıktı yani kardeşim dimi.?

@gokmen414141

Kardeşim, ben seri numarasından '' H510-TP '' Buldum..

'' ECS H510-TP '' Adlı bir ana kart bu olma şansı var mı? acaba çünkü seri numarasından başka bir anakart model çıkmadı..

1669844286470.png

Son düzenleme:
KS

gokmen414141

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
KS

gokmen414141

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Kusura bakma, Kardeşim elimden geldikçe yardım ettim sana.
estağfirullah teşekkür ederim. çok tuhaf bir iş ya adamlar pc ye anakart takıyor ara ara bulamıyoruz :D yalnız üretici ve marka ismi tutuyor ama görsel olarak biostar modeline çok benziyor anlamadım bişey :D

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,330
estağfirullah teşekkür ederim. çok tuhaf bir iş ya adamlar pc ye anakart takıyor ara ara bulamıyoruz :D yalnız üretici ve marka ismi tutuyor ama görsel olarak biostar modeline çok benziyor anlamadım bişey :D
Biraz öyle oluyor evet kardeşim. :D

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,330
hacı buldum sonunda ya biostar h410 MH S2 BİOS GÜNCELLEMESİ YAPTIM o zaman meydana çıktı ne tuhaf bu pc üreticileri ya adam neden yazmaz ki marka modeli düzgün neyse sonu kilit olabilir :D
Kardeşim çok mantıklı bir soru sorabilir mıyım? Sana madem marka model '' biostar h410 MH '' Neden? peki üretici model ismi '' H510-TP '' Çıkıyor ki.? Sen birşey anladın mı? bu durumdan çünkü ben anlamadım. :D

Son düzenleme:
KS

gokmen414141

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Kardeşim çok mantıklı bir soru sorabilir mıyım? Sana madem marka model '' biostar h410 MH '' Neden? peki üretici model ismi '' H510-TP '' Çıkıyor ki.? Sen birşey anladın mı? bu durumdan çünkü ben anlamadım. :D
bende birşey anlamadım günlerce aradım baktım en sonunda bios güncellemesi için biostar sitesinden tüm bios güncellemelerini yükledim dosyaları hepsini sırasıyla denedim 410 mh marka anakartın güncelleme dosyaları oldu sonra başarı ile güncelledim. üretici firma ile alakalı bi durum olmalı

KOCAEFE

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
766
Üretici firma yanlış baskıya vermiş sanki kartı o_O o_O
Hiç böyle bir şey görmemiştim bugüne kadar.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri