Merhaba ilerde apu bir sistem toplayacağım, monitörüm vga çıkışlı, dönüştürücü almamak için vga çıkışlı bir anakart almam gerekiyor mu yoksa bu yanlış bir düşüncemi? ilerde iyi bir ekran kartı almayı düşünüyorum sistemi yavaş toplayacağım için öncelikle apu ile idare edeceğim bi süre. Ayrıca a300 lü anakartlar ve b400 lü anakartlar arasındaki farklar neler yani b serisi daha mı yeni yani nesil farkı mı var ? Tam anlamıyorum anakartlardan fakat duyduklarınız kadarıyla bana anakart olarak bir kaç tercih verebilir misiniz? Fiyat çok önemli değil, ama alacağım sisteme yetecek bir anakart satın almayı düşünüyorum, fazlasını değil.
Ayrıca eğer dönüştürücü alacaksam görüntüyü anakarttan alacağım için pasif dönüştürücüler işe yarar mı yoksa aktif mi almalıyım?
PC için ryzen 2400g yi halihazırda aldım, ramleri 2x8 3000 & 3200 mhz almayı düşünüyorum , Ekran kartınıda rx590, 580, 1060 6gb ve 1070 arasından birini almayı düşünüyorum.
Okudugunuz için teşekkürler ve şimdiden cevap verecekler için teşekkür ederim.
)
Ayrıca eğer dönüştürücü alacaksam görüntüyü anakarttan alacağım için pasif dönüştürücüler işe yarar mı yoksa aktif mi almalıyım?
PC için ryzen 2400g yi halihazırda aldım, ramleri 2x8 3000 & 3200 mhz almayı düşünüyorum , Ekran kartınıda rx590, 580, 1060 6gb ve 1070 arasından birini almayı düşünüyorum.
Okudugunuz için teşekkürler ve şimdiden cevap verecekler için teşekkür ederim.