Anakart önerisi

venceremos01

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
26
Önerileriniz için teşekkürler, diğer parçalarla birlikte biraz ucu ucuna denk geldiği için 378 bile zorluyor beni şu an eğer diğer parçalardan kısabilirsem onu alabilirim. Olmazsa diğer attıklarınıza bakacağım.
Hocam Diğer parçalardan kisabilirim belki demişsin aslında detay versen daha iyi olur. Yani örneğin 2 tane ram alacağına şimdilik 1 tane alıp anakarti tuf secebilirsin.

KS

mrspgt

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hocam Diğer parçalardan kisabilirim belki demişsin aslında detay versen daha iyi olur. Yani örneğin 2 tane ram alacağına şimdilik 1 tane alıp anakarti tuf secebilirsin.
Hocam gerçekten o kadar önemli mi gigabyte b550m ds3h alsam yani ne fark var aralarında o kadar?

venceremos01

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
26
Hocam gerçekten o kadar önemli mi gigabyte b550m ds3h alsam yani ne fark var aralarında o kadar?
Tüm bileşenleri emanet ettiğimiz 2 şey var anakart ve PSU. Şu zamana kadar ryzenlarda a320 b450 giriş seviye kullandım sıkıntı yaşadım mı hayır ama bı an geliyor yapmam etmem dediğimiz o.c bizleri kendine kendine çekiyor işte burda anakart çok önemli. İhtiyaç olmaz dersin bı bakmışsın daha iyi bı gpuya geçtin 5600x hafif bir darboğaz yapıyor oc ile farkı kapartirsin vs .. ben uzun zamandır sistemsiz devam ediyordum bunlar sadece aklımda kalanlar.. yeri gelir anakarttan feragat edip başka bilesenleride ileri taşımayı dusunebilirsin . Ama 378 TL için ben olsam beklerdim ama tuf seçerdim. Tam detay bilmediğim için bu şekilde düşünüyorum

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
İmzanızda leptop anakartı diye yazmışsınız. Laptop olacak.
Konuyu böyle boş,anlamsız şeylerle yorum yapmayın lütfen.(Kinini içinde yaşa yorumlarına vurma burda kimse senin bana laf sokmanı okumak zoruda değil.Lütfen konulara alakasız yorumlar yazma ve ikili kavga yapmaya çalışma yoksa kurallar gereği seni tekrar uyarmak zorunda kalacağım İyi Forumlar İyi akşamlar.)

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Konuyu böyle boş,anlamsız şeylerle yorum yapmayın lütfen.(Kinini içinde yaşa yorumlarına vurma burda kimse senin bana laf sokmanı okumak zoruda değil.Lütfen konulara alakasız yorumlar yazma ve ikili kavga yapmaya çalışma yoksa kurallar gereği seni tekrar uyarmak zorunda kalacağım İyi Forumlar İyi akşamlar.)
Ne kavgası laf sokması hocam. İmzanıza önem vermişsiniz gibi gözüküyor bende söyleyeyim dedim. Bayağı bir gereksiz tepki göstermişsiniz. Normal karşılamanızı beklerdim çünkü normal. Yanlış anlaşılmışım, özür dilerim. Kin vs yok.

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
Ne kavgası laf sokması hocam. İmzanıza önem vermişsiniz gibi gözüküyor bende söyleyeyim dedim. Bayağı bir gereksiz tepki göstermişsiniz. Normal karşılamanızı beklerdim çünkü normal. Yanlış anlaşılmışım, özür dilerim. Kin vs yok.
İyi forumlar İyi akşamlar hocam.

venceremos01

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
26
Sorun olmak zorundamı? Söylemek istedim.
Hocam foruma yabancıyım. Böyle birşeyi belirtmek istesem özel msj atılabiliyorsa ve açıksa ordan yapardım şahsen... bu benim düşüncem.. şimdi baktım atılabiliyor anladığım kadarıyla .. bence hassasiyetini farklı şekilde çözebilirdin..

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Hocam foruma yabancıyım. Böyle birşeyi belirtmek istesem özel msj atılabiliyorsa ve açıksa ordan yapardım şahsen... bu benim düşüncem.. şimdi baktım atılabiliyor anladığım kadarıyla .. bence hassasiyetini farklı şekilde çözebilirdin..
Eminmisiniz? Çünkü imza konusunu açan sizsiniz.

Ekli dosyalar

• IMG_20221012_213756.jpg
    IMG_20221012_213756.jpg
    51.4 KB · Görüntüleme: 7

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Ben soru sordum cevabını aldım. Sizin olayiniz bence farklı. Bende özelden sorabilirdim ama dediğim gibi forumda yeniyim özel msj açık mi bilmiyordum az öncesine kadar :)
Ona "pm" deniyor. Ve olayı oradan tartışalım isterseniz. Konuyu doldurmaya gerek yok.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri