Bunlar bütçemi fazlasıyla aşıyor eagle’ı zaten gördüm ama bütçem Şuanlık yetmiyor farklı varsa aklınızda çok güzel olur overclock gibi bir derdim yok.overclock gıbı dertlerın yoksa basıt bır anakart alsan ucuz yollu ısını gorur ama overclok la da ugrasıırım az da kalıtelı olsun dersen bu modellere bakmanı öneırırm
eğer nakit alabılırım dıyorsan bu modele bakabılırsınız
![]()
Gigabyte B650 Eagle AM5 (LGA 1718) Soket Anakart
Gigabyte B650 Eagle AM5 (LGA 1718) Soket Anakart detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
taksıtle alayım dersen de bu modeli kesinlikle öneririm
![]()
MSI B650 Gaming Plus WiFi AM5 (LGA 1718) Soket Anakart
MSI B650 Gaming Plus WiFi AM5 (LGA 1718) Soket Anakart detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Biostar iyi bir marka mı ufak araştırmayla köklü bir firma olduğunu gördüm çok kullanan yok ama![]()
Biostar B650M X3D Pro+ AM5 (LGA 1718) Soket Anakart
Biostar B650M X3D Pro+ AM5 (LGA 1718) Soket Anakart detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
iyi bir marka arayışına değilBiostar iyi bir marka mı ufak araştırmayla köklü bir firma olduğunu gördüm çok kullanan yok ama
İyi bir marka arayışında şöyle yol izliyorum alıcaksam sorun çıkarmayacak bir model almak istiyorum colorful anakart alıcaktım her şeyi çok güzeldi insanlar bios konusunda çok sorun yaşamış o yüzden alacağım markayı da bilmek daha sağlıklı olur gibime geliyor kesinlikle bu marka olmazsa olmaz gibi bir düşüncem yok sadece güzel sağlam bir marka mı onu araştırarak almak istiyorumiyi bir marka arayışına değil
bütçeniz dahilinde iyi bir model arayışına gireceksiniz
biostarın bu modeli güzeldir
geçen sene sıklıkla b650m-p e olması lazımdı böyle bir modeli vardı o model gayet iyi bir modeldi
7500f için dahili wifi arayışı filan yokas en ideal ürünlerden biri
asus b650m-r dir mesela
bu sadece anakart için değil
misal ekran kartı için de
sadece marka üzerinden giderek değerlendirme yapmak yerine marakanın o modeldeki başarısına bakmak lazım
iyi bir marka arayışına değil
bütçeniz dahilinde iyi bir model arayışına gireceksiniz
biostarın bu modeli güzeldir
geçen sene sıklıkla b650m-p e olması lazımdı böyle bir modeli vardı o model gayet iyi bir modeldi
7500f için dahili wifi arayışı filan yokas en ideal ürünlerden biri
asus b650m-r dir mesela
bu sadece anakart için değil
misal ekran kartı için de
sadece marka üzerinden giderek değerlendirme yapmak yerine marakanın o modeldeki başarısına bakmak lazım
güzeldir ama asus b650m-r ile aralarında 1500 tl arası fark varMSI Pro B650M-P
Şu model nasıldır
Ryzen 5 7500F işlemci satın aldım buna uygun beni üzmeyecek bir anakart gerekiyor fiyat en fazla 6k en fazla oda. Colorful v15 modelini alacaktım biraz işkillendim almaktan vazgeçtim.
Aralarında tam 1k fiyat farkı var eğer hiç gerek yok diyorsan direk m r dan yana kullanıcamgüzeldir ama asus b650m-r ile aralarında 1500 tl arası fark var
tamam bazı farklılıklar var ama bu kadar farka değmez bence
özelikle 2 ram slotu vs 4 ram slotu farkı kafanda soru işareti ise hiç değmez
neden değmez
1 4 lü ram yerine 2 li ram daha mantıklıdır
4x8 yerine 216 4x16 yerine 2x16 gibi
2 zaten büyük ihtimal 32 gb ram konfigrasyonu yapacaksın
onu da bütçen yetiyorsa şu an 2x16 yetmiyorsa şu an 16 sonrasında 16 ekleyerek
32 gb ram de zaten çok çok çok uzun süre yetecek
yetmediğini düşündüğün zaman zaten büyük ihtimal komple sistem yenilersin
bu yüzden bence bu fiyat farkında değmez
ciddi bir indirim gelirse düşünülebilir
b650m-r işini görürAralarında tam 1k fiyat farkı var eğer hiç gerek yok diyorsan direk m r dan yana kullanıcam