Anakart PSU ya takınca görüntü gelmedi

Ozgurk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Bir tane PSU almıştım markası belli olmayan 500w du sonra güç yok hiç bişey çalışmıyor du ama PSU den ses geliyordu fanlar dönmüyordu sonra fark ettim içindekk bir parça kırıktı iade ettim sonra bir fsp marka
650w 80 plus aldım taktık görüntü gelmedi ama herşey çalışıyor du

Fenomend

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
518
Bir tane PSU almıştım markası belli olmayan 500w du sonra güç yok hiç bişey çalışmıyor du ama PSU den ses geliyordu fanlar dönmüyordu sonra fark ettim içindekk bir parça kırıktı iade ettim sonra bir fsp marka
650w 80 plus aldım taktık görüntü gelmedi ama herşey çalışıyor du
Merhaba böyle bir anlatım şekli yok :) Siz ilk önce sisteminizi tam marka model yazın ama bu sırada tüm kabloları tam olarak taktığınızdan emin olun
Görüntü gelmiyorsa öncelik olarak anakart ve işlemci bios destek anlamında uyumlu mu diye bakılmalı
Ekran kartınız varsa anakart yuvasına tam oturttuğunuzdan emin olun
ekran kartının güç girişi varsa pcie kablosunu güç girişine bağlayın
monitöre taktığınız kablonun ekran kartının girişine takılı olduğuna emin olun
Ram veya ramlarınız varsa söküp tam doğru şekilde takın
anakart 24 pin 8 pin güç girişileri tam oturmuş mu diye kontrol edin
sdd hdd veya m2 sdd leriniz tam olarak takılı kabloları oturmuş mu diye kontrol edin

KS

Ozgurk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Merhaba böyle bir anlatım şekli yok :) Siz ilk önce sisteminizi tam marka model yazın ama bu sırada tüm kabloları tam olarak taktığınızdan emin olun
Görüntü gelmiyorsa öncelik olarak anakart ve işlemci bios destek anlamında uyumlu mu diye bakılmalı
Ekran kartınız varsa anakart yuvasına tam oturttuğunuzdan emin olun
ekran kartının güç girişi varsa pcie kablosunu güç girişine bağlayın
monitöre taktığınız kablonun ekran kartının girişine takılı olduğuna emin olun
Ram veya ramlarınız varsa söküp tam doğru şekilde takın
anakart 24 pin 8 pin güç girişileri tam oturmuş mu diye kontrol edin
sdd hdd veya m2 sdd leriniz tam olarak takılı kabloları oturmuş mu diye kontrol edin
Şimdi bak
Aldığım bir PSU vardı ve onun bir parçası kırık geldi bende fark etmedim sonra bilgisayaraya taktım ve hiç bişe çalışmadı
Sonra kırık olduğunu fark ettim iade ettim
Ve bir tane daha aldım gene herşeyi taktım çalıştı herşey ama görüntü yoktu

Fenomend

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
518
Şimdi bak
Aldığım bir PSU vardı ve onun bir parçası kırık geldi bende fark etmedim sonra bilgisayaraya taktım ve hiç bişe çalışmadı
Sonra kırık olduğunu fark ettim iade ettim
Ve bir tane daha aldım gene herşeyi taktım çalıştı herşey ama görüntü yoktu
tamam da yazdıklarımı hiç okumamışsın ben senin yazdıklarını okuyup cevap veriyorum. Şimdi bu yorumunu ikinci defa yazıyorsun ben de ikinci defa yazamayacağım sana yukarıda yazıklarımı deneyip kontrol ettin mi?
Sistemini tam olarak yaz işlemcin marka modeli, ekran kartı marka modeli , anakart marka modeli , ram marka modeli güç kaynağı marka modeli hdd veya sata sdd veya m2 ssd marka model yaz ki tam harfi harfine yardımcı olabilelim üstün körü bir anlatım yapıyorsun ne kullanıyorsun nasıl durumda bilemiyoruz böyle.

KS

Ozgurk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
tamam da yazdıklarımı hiç okumamışsın ben senin yazdıklarını okuyup cevap veriyorum. Şimdi bu yorumunu ikinci defa yazıyorsun ben de ikinci defa yazamayacağım sana yukarıda yazıklarımı deneyip kontrol ettin mi?
Sistemini tam olarak yaz işlemcin marka modeli, ekran kartı marka modeli , anakart marka modeli , ram marka modeli güç kaynağı marka modeli hdd veya sata sdd veya m2 ssd marka model yaz ki tam harfi harfine yardımcı olabilelim üstün körü bir anlatım yapıyorsun ne kullanıyorsun nasıl durumda bilemiyoruz böyle.
Gigabyte A520M H
Ryzen 3 pro 4350g
Zpg 8 ram 3200mhz
İntenso 256gb ssd
Fsp 650w 80 plus
Bişey diycem şimdi işlemci ile ram uyumu varmı amd delerde

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri